Rapid

Geraldo Alves pune sare pe rana roș-albaștrilor după ce a trădat FCSB și a semnat cu Rapid! A lovit în Elias Charalambous și a atins cel mai sensibil subiect din jurul echipei patronate de Gigi Becali

La doar două zile după ce a semnat cu Rapid, Geraldo Alves pune sare pe rana roș-albaștrilor cu o scurtă declarație oferită în presa sportivă din România. Fostul fundaș portughez a lovit subtil în Elias Charalambous și a atins cel mai sensibil subiect din jurul echipei patronate de Gigi Becali.

Geraldo Alves va încerca să capete ceva experiență până când își va finaliza studiile și va obține Licența UEFA Pro. Momentan, acesta deține doar Licența B de tehnician.

La doar două zile după ce a fost prezentat de Rapid, Geraldo Alves a oferit un scurt interviu în presa din România și, inevitabil, a fost întrebat și de fosta sa echipă, FCSB, care conduce în continuare clasamentul din Superliga.

Pus în postura de a comenta situația de criză de la FCSB, Geraldo Alves a spus că nu grupul de jucători este de vină. În opinia portughezului, lipsa unui antrenor cu autoritate din vestiar face ca FCSB să nu performeze la nivelul așteptărilor:

„Eu cred că grupul e unit, dar are nevoie de un lider în vestiar, dar nu vorbesc de un jucător, vorbesc de un antrenor, care să ia deciziile. El trebuie să aibă putere să pună sau să bage jucători în primul 11”, a declarat Geraldo Alves, potrivit AS.ro.

 

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Asa si, ati angajat un somer, aduce asta campionatu sau ne claseaza peste oi in campionat, sa fim seriosi, zici ca ati angajat pe papa de la roma !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.