Rapid

Fotbalistul care a „explodat” sub comanda lui Mircea Rednic e primul transfer pe care Rapid îl pregătește pentru titlu în iarnă!

Cristiano Bergodi pregătește primul transfer pentru titlu la Rapid în perioada de mercato de iarnă, după ce giuleștenii s-au apropiat de primul loc în urma succesului cu liderul FCSB.

Deși giuleștenii au ajuns la o serie impresionantă de meciuri fără eșec și au adunat 30 de puncte, la un singur punct în spatele celor de la FCSB și CFR Cluj, cu mențiunea că roș-albaștrii au un joc în minus și o vor întâlni mâine pe FC U Craiova, Rapid suferă în atac după plecarea lui Dugandzic și accidentarea lui Rrahmani.

Potrivit celor de la Sport.ro, Bergodi a fost impresionat de prestațiile lui Claudiu Micovschi din acest sezon, fotbalist împrumutat de Rapid la UTA Arad, și ar dori să-l readucă în Giulești încă din iarnă.

„Alb-vișiniii” au introdus și o clauză potrivit căreia jucătorul poate reveni la Rapid în orice moment, astfel că mutarea ar fi o simplă formalitate odată ce italianul va lua o decizie finală.

Împrumutat la UTA fără a apuca să debuteze în Giulești, Micovschi a „explodat” sub comanda lui Mircea Rednic și a adunat 9 meciuri, 3 goluri și 1 assist la Arad.

Ce declara Micovschi la semnarea contractului cu Rapid

„Mă simt foarte onorat și bucuros să îmbrac acest tricou. Mi-am dorit de foarte mult timp să joc pentru un club atât de important precum este Rapidul.

Îmi doresc să contribui cu reușitele mele la îndeplinirea obiectivelor pe care clubul și le-a propus și să ne luptăm pentru câștigarea campionatului. Pot spune că reprezintă un avantaj pentru mine faptul că voi fi antrenat de către un antrenor italian, fiind obișnuit cu stilul italienilor.

Am urmărit în toți acești ani campionatul din România, în mod special în ultima perioada. Am urmărit toate meciurile. Bineînțeles, am urmărit și Rapidul. S-a tot discutat despre transferul meu la Rapid. De la bun început am spus că îmi doresc să vin aici. Sunt foarte bucuros că s-a concretizat transferul meu la Rapid.

Galeria și tot ceea ce se întâmplă în Giulești au contribuit foarte mult la decizia mea de a veni aici. Au fost mai multe cluburi care mi-au făcut oferte și care mă doreau, dar nu se poate compara nimic cu Rapidul, este cea mai iubită echipă din România”, spunea Micovschi, în luna august.

 

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Petrila si Rrahmani vor juca fotbal la valoarea lor reala prin Martie -Aprilie, vezi cat a durat la Papeau. Funsho joaca in dreapta, el si cu Omar (totusi 18 ani, neexperimentat) fiind singurele extreme autentice pe care le avem, plus Petrila. Micovschi joaca pe orice post in stanga (extrema, mijlocas ofensiv, inchizator (cred ca si fundas stanga se poate) este un jucator polivalent, talie, maturitate, duce la tavaleala, bataios, intr-un cuvant util. P.S. Asa vor ajunge si Ignat, Omar, Stan, poate si Carjan, Panoiu ei fiind jucatorii de perspectiva ai Rapidului, deocamdata nu poti sa abordezi meciuri grele gen play off sau cupe europene cu ei titulari. Bergodi a fost nevoit conjunctural sa-i utilizeze datorita accidentarilor si subtirimii lotului. Odata cu revenirile accidentatilor sau nepregatitilor, Petrila, Rrahmani, Sony, Emmers, aparitia lui Tsoumou, poate achizitionarea lui Stefanescu rolul lor va fi de rezerve pe drumul catre maturizare, profesionalism, deocamdata au de demonstrat si vor fi utilizati in functie de cerintele meciurilor abordate si de viziunea lui Bergodi.

  2. Este bine sa revină și Claudiu,viitori campioni au nevoie de doua echipe egale valoric.Am văzut ce înseamnă o banca cu jucători valorosi acum când s-au accidentat trei jucatori

  3. Și în locul cui joaca? Avem pe Omar, Petrila, funsho, papeau. Poate sa între mijlocaș central?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.