Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi a făcut anunțul înainte de meciul cu Sepsi: „E în lot! Mergem să câștigăm”

Cristiano Bergodi a anunțat azi în cadrul unei conferințe de presă că noul atacant al Rapidului e în lot pentru meciul cu Sepsi.

„Tsoumou e în lot și m-am uitat la el, l-am văzut la două-trei antrenamente. Îl cunosc, mi-a dat și un gol. Avem nevoie de un jucător în atac cu un anumit profil. Judecăm în iarnă. Cred că e un jucător care se pliază pentru stilul nostru.

Avem în plus Kevin Soni, din păcate a venit nepregătit, dar a început să se antreneze bine. Peste două săptămâni, după pauză, Soni poate reveni în lot. Pentru moment, Tsoumou e în lot. 

Atmosfera e frumoasă, moralul e bun. Antrenorul trebuie să țină toți jucătorii cu picioarele pe pământ, să fim modești și umili. Când ai făcut ceva deosebit, să câștigi cu FCSB care a pierdut doar un meci cu UTA Arad, cu 40.000 de suporteri la ei acasă, e normal că vine cu o relaxare și cu o încărcare. Trebuie să reîncepem campionatul. Sepsi e un test important. Dacă ajungem acolo relaxați și superficiali, sigur pierdem”, a mai spus Cristiano Bergodi.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Greu de crezut că un jucător care a fost dat afară de o echipă obscură și nu a jucat de 9 luni poate face față chiar și 20 de minute la Rapid! Mai bine jucam cu mijlocași ofensivi gen Omar și Borja Valle până ne cârpim în iarnă!
    Rămâne un semn de intrebare: cine dreaq l-a adus?? Ca rapidist mă simt jenat de astfel de transferuri!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.