Rapid

Bocciu a vorbit înainte de CSA Steaua – Rapid: „Ei sunt 300, nu se compară cu noi”

Liviu Ungurean „Bocciu” a vorbit pentru FANATIK înainte de derby-ul cu Steaua. Rapidiștii revin în Ghencea după 8 ani, unde ultima oară au reușit să producă surpriza campionatului și să câștige cu 1-0 după golul lui Gecov. Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului, are amintiri frumoase de la meciurile cu„militarii”.

Bocciu a vorbit despre cea mai frumoasă amintire din derby-urile cu Steaua: „Îi confundăm cu ceilalți și nu vreau asta”

„S-au întâmplat multe de-a lungul timpului. Am multe amintiri și nici nu știu pe care s-o aleg. Îi confundăm cu ceilalți și nu vreau asta…”.

„Cu ei amintirea cea mai frumoasă o am la Liga a patra, când am bătut recordul. Suntem vicecampioni mondiali la audiență. Dacă mai aveam vreo 6.000 de suporteri intram în Cartea Recordurilor. Suntem pe locul doi în lume. 

Pe primul loc sunt scoțienii cu Glasgow Rangers – Celtic în liga a patra: 49.118 de fani. Pentru mine e cel mai mare palmares și record al suporterilor români. A fost meciul cu ei și au fost și ei protagoniști că au avut o peluză plină”. 

Bocciu, convins că galeria Rapidului e net superioasă Stelei: „E diferență mare. Se vede cu ochiul liber”

„Pentru mine ultraseria e care își susține echipa mai bine, care cântă mai mult, mai bine și mai tare ca galerie. Și aici suntem de departe cei mai buni.

Să mergi în deplasări după echipă și așa mai departe. Ei pe unde te uiți sunt 300, 500. Nu se compară cu noi. E diferență mare. Se vede cu ochiul liber”, a conchis rapidistul.

Liviu Ungurean e de părere că Rapidul a revitalizat scena ultras din România: „Dar ei au și multe probleme, mulți interziși, dar fiecare e cu bucătăria lui. Toate galeriile au revenit puternic după ce s-a întors Rapidul. Și ei și Dinamo. Nu prea mai erau galerii. 

Galeria Rapidului se duelează cu orice echipă și ne susținem echipa la fiecare meci la fel, indiferent cu cine jucăm. Contează dacă nu ai adversari în tribune? Tot trebuie să îți susții echipa. Trebuie să porți jucătorii spre victorie ca să faci performanță”. 

Anunță invazia vișinie în Ghencea: „Suntem singura echipă care ne iubim culorile clubului”

„Va fi invazie vișinie! Suntem singura echipă care ne iubim culorile clubului și nu suntem îmbrăcați în negru. Am bătut toate recordurile de prezență în deplasare. Vine invazia! O să ne prezentăm exemplar”.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.