Cristiano BergodiMircea LucescuRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Vine Mircea Lucescu la Rapid? Victor Angelescu da sperante fanilor: „Mai mult ca sigur isi va gasi locul la Rapid!”

Rapidiștii îl așteaptă înapoi pe Mircea Lucescu, dar mai întâi vor să ia titlul cu italianul Cristiano Bergodi, scrie sport.ro.

În drumul spre titlu cu Rapid, Cristiano Bergodi îl întâlnește pe Mircea Rednic, antrenorul care a adus ultimul campionat în Giulești.

„Cristiano își dorește foarte mult un titlu în România, că a fost de multe ori aproape. Sunt convins că e antrenorul care ne poate aduce titlul”, a spus Victor Angelescu.

Rapid îl așteaptă înapoi pe Mircea Lucescu, însă giuleștenii au concurență mare, deoarece și Dinamo a pus ochii pe legendarul antrenor.

„Mai mult ca sigur își va găsi locul la Rapid, fără nicio problemă. Dacă va decide să meargă la Dinamo sau la Rapid, el știe mai bine unde va dori”, a mai spus Angelescu.

Rrahmani, OUT până anul viitor

Până la anul, Rapid trebuie să se descurce fără Albion Rrahmani. Golgheterul din Giulești a fost operat după ce s-a accidentat la națională.

„Vă dați seama că suntem foarte supărați, era și în formă foarte bună. A jucat într-un meci care, teoretic, nu mai avea miză. Dar mergem înainte, asta e viața de fotbalist. Va fi mai greu, dar echipa nu trebuie să stea într-un singur jucător”, a punctat acționarul minoritar al Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.