RapidȘtiri Rapid București

Victor Angelescu a vorbit despre accidentarea lui Rrahmani: „Suntem foarte supărați!”

Rapidiștii îl așteaptă înapoi pe Mircea Lucescu, dar mai întâi vor să ia titlul cu italianul Cristiano Bergodi, scrie sport.ro.

În drumul spre titlu cu Rapid, Cristiano Bergodi îl întâlnește pe Mircea Rednic, antrenorul care a adus ultimul campionat în Giulești.

„Cristiano își dorește foarte mult un titlu în România, că a fost de multe ori aproape. Sunt convins că e antrenorul care ne poate aduce titlul”, a spus Victor Angelescu.

Rapid îl așteaptă înapoi pe Mircea Lucescu, însă giuleștenii au concurență mare, deoarece și Dinamo a pus ochii pe legendarul antrenor.

„Mai mult ca sigur își va găsi locul la Rapid, fără nicio problemă. Dacă va decide să meargă la Dinamo sau la Rapid, el știe mai bine unde va dori”, a mai spus Angelescu.

Rrahmani, OUT până anul viitor

Până la anul, Rapid trebuie să se descurce fără Albion Rrahmani. Golgheterul din Giulești a fost operat după ce s-a accidentat la națională.

„Vă dați seama că suntem foarte supărați, era și în formă foarte bună. A jucat într-un meci care, teoretic, nu mai avea miză. Dar mergem înainte, asta e viața de fotbalist. Va fi mai greu, dar echipa nu trebuie să stea într-un singur jucător”, a punctat acționarul minoritar al Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Daca Lucescu s-ar hotara sa se alature Rapidului cu competenta sa uriasa profesionala si cu competenta manageriala si fondurile de investitii din spate ale lui Sucu si chiar Angelescu, unde ar putea sa ajunga Rapid? Intrebare retorica.

  2. Nu stiu care este protocolul, dar cred ca federatia din Kosovo ar trebui sa suporte cheltuielile legate de operatie si recuperare. Adica, eu iti imprumut masina, iar tu, dupa ce mi-o folosesti si o botesti, mi-o arunci in curte in loc sa o duci la Service ?
    Cat despre Lucescu, cred ca mai bine dpdv managerial poate fi util Rapidului, dar ar fi o „investitie” cam costisitoare pentru patroni si cam incomoda pentru cativa din organigrama.

  3. Du-te şi cumpără tu unul, bă zero respect prin comentarii, zici că vorbeşti cu maică-ta să se ducă în piaţă să-ţi cumpere castraveţi, vai de mama ta…

  4. Scoate banu, sarantocule. Lasa vaicareala si adu acatant pe salariu bun.
    Esti un breloc de patron. Doi mari MANAGERI cu rezultate zero si speech de corporatie.

    Vai mama voastra de paparude.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.