Stiri

Un român beat a stricat ușa avionului și 224 de pasageri au fost evacuați. Zborul nu s-a mai efectuat

Zborul Wizz Air, de la Zaragoza spre București era programat inițial sâmbătă, 30 septembrie, la ora 9:15, dar abia duminică, la ora 13:20, avionul a putut decola, scrie ziare.com.

De vină a fost un incident care l-a avut ca protagonist pe un român, aflat în stare de ebrietate, care a stricat ușa aeronavei.

Echipajul a cerut intervenția Gărzii Civile care a ajutat la evacuarea pasagerilor. Din cauza pagubelor provocate de român, avionul nu a putut decola. Pasagerii zborului au fost cazați la mai multe hoteluri din oraș, nefiind posibilă sâmbătă relocarea acestora la alte zboruri.

Comandamentul Gărzii Civile din Zaragoza a raportat incidentul duminică și a indicat că comportamentul unui pasager beat, un român cu domiciliul în Zaragoza, după cum scrie 20minutos, i-a forțat pe ceilalți să debarce. Ceea ce nu a putut confirma purtătorul de cuvânt al Gărzii Civile este dacă persoana responsabilă de incident a fost arestată și, dacă da, ce acuzații i-au fost aduse.

Din cauză că aeronava care i-a adus pe pasageri la București era mai mică, 50 de călători au fost nevoiți să rămână la Zaragoza.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.