RapidȘtiri Rapid București

Nici nu a venit bine, ca presa l-a si dat plecat de la Rapid! Daniel Niculae a luat atitudine: „Nici nu se pune problema! E exclus”

Daniel Niculae, președintele Rapidului, exclude categoric o posibilă plecare a kosovarului Albion Rrahmani.

„Nu se pune problema să plece până la finalul campionatului. E exclus! Trebuie să se concentreze, să își facă treaba foarte bine, cât va rămâne la noi. Sperăm ca împreună cu el să ne atingem obiectivele și, apoi, când va fi cazul, dacă va fi cazul să facă un pas în față în cariera lui, da, de ce nu, dacă este bine atât pentru club, cât și pentru jucător.

Avem mai mulți jucători valoroși. Tot lotul este la fel de valoros. Suntem foarte bine echilibrați și, chiar dacă atacanții și mijlocașii ofensivi sunt tot timpul cei care ies în față, să nu uităm că și în spate și la mijlocul terenului sunt jucători care pun umărul la rezultatele echipei”, a declarat Daniel Niculae la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

 1. @1 rapidist – auzi la tine…”vroia să rămână la Rapid„, „cu lacrimi în ochi” ce propagandă falsă ai bă băiatule, când tocmai Duga a declarat cu zâmbetul pe buze că este foarte fericit de transfer, că este un moment important, un capitol nou…se aştepta de la Neftci …dar e foarte bine că este vorba de campionatul saudit cu atâtea vedete…etc, uitaţi-vă la interviul de pe aeroport când a plecat! Ăştia sunteţi bă nişte mincinoşi propagandişti, IPOCRIŢILOR!

 2. Luați un atacant puternic,Rahmaninov e tehnic,dar cam subțirel.Si poate găsiți un fundaș central gen Yuri.Grigore e accidentat până i se termină contractul.

 3. Nu v ati convins pana acum ca totul este doar ptr bani ?
  SI NU ptr PERFORMANTA.

  Asa s-a procedat si cu Duga [el nici nu stia de transfer, vroia sa ramana la Rapid, la aeroport era cu ochii in lacrimi].
  L au dat…l au vandut….

  Asa o sa faca si cu Rrahmani….cand o sa le placa suma.

  Aduceti-l pe Stan păpuṣă….cum zic unii….si uite asa o sa luam campionatul…..
  …lu peste prajit.

 4. Nu valoreaza 1 milion, nu e bun de nimic! Parca sunteti unii dintre voi, gigel. Desfiintati-l, curatati-l imediat! Nu inteleg aversiunea asta aparuta asa repede vis a vis de un jucator venit de nici doua luni la noi. Cultivati niste probleme false rostogolite de cei ce sunt anti-Rapid si le dati satisfactie.

 5. Un subiect aruncat la misto de presa anti Rapid, menit sa-l umfle mult pe Rrahmani si sa-l convinga( pe el si pe impresar) ca este un varf de exceptie si ca locul lui este intr-un campionat mult mai puternic. Sunt convins ca in fata fundasilor din Franta, Germania ,Italia, Anglia, Spania nu prea are sanse de afirmare. Totul depinde de stafful de la Rapid sa-i creeze conditii de dezvoltare, sa-l aduca si sa-l mentina in forma maxima, implicat in jocul echipei. Dragoste cu sila nu se face doare contractele trebuie respectate.

 6. Oricum s-a fâsâit. N-a jucat nimic în ultimele două meciuri. E clar că așteaptă să plece. Mai bine să-l bage pe Stan, sau pe negru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.