Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Mama mia ce de bani! Dan Șucu bagă 50 de milioane de euro în Rapid! Declarații de senzație în presa din Marea Britanie

Dan Șucu a pus la cale un plan elaborat pentru a duce clubul Rapid pe culmile succesului și are de gând să investească 50 de milioane de euro pentru a-și vedea visul cu ochii.

Șucu a dezvăluit ce planuri mărețe are pentru Rapid: vrea să investească 50 de milioane de euro în total și se va axa foarte mult pe academie, de unde vrea să lanseze mai mulți fotbaliști de top.

Înainte, investitorii din fotbal erau oameni neserioși, care nu respectau contractele, care nu respectau publicul, jucătorii și competiția. Oamenii de afaceri ca mine nu vor face afaceri cu cei care încalcă legea și care riscă să meargă la închisoare.

Fotbalul e o afacere riscantă, sportul e, în general. Nu cred că o să pierd bani la fotbal. Sunt sigur că o să investesc mult, cel mai probabil peste 20 de milioane de euro, asta când vorbim strict de club. Investiția în infrastructură e altceva, diferită de cea din club. Așadar, în total, o să investesc peste 50 de milioane de euro. 

Când ai 700 de copii într-un loc, multiplici cu 10 și ajungi la 7.000. E imposibil ca 7 din 7000 să nu fie speciali. Asta e statistica. Vrem să fim cel mai serios club din România, acela care își respectă jucătorii, suporterii, societatea, plătind taxele la zi. Asta căutăm”, a declarat Dan Șucu, pentru cei de la Off The Pitch.

Ce a declarat Victor Angelescu

Fotbalul era în colaps. A fost un deceniu când nimeni nu mai investea în fotbal. Nimeni nu investea în infrastructură, în tineri. Am cumpărat tot și am luat-o de la zero. Am început de la zero, dar am reușit să continuăm tradiția și să ținem lângă noi masa de fani”, a declarat Angelescu.

Omul de afaceri care are 30% din acțiunile Rapidului a continuat și a vorbit despre prezent: „Ca să iei titlul sau să termini în primele 3, cred că poți să îți faci un buget doar din marketing, vânzare de bilete, sponsorizări, drepturi TV. 

Ca să câștigi bani, trebuie să să faci una din următarele două lucruri: să iei campionatul și să te califici în grupele cupelor europene sau să vinzi jucători. Dacă vom crește jucători buni în academie sau dacă vom fi în grupele cupelor europene, vom fi pe plus”.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Îi raspund inexistentului de ” unu ”

  Ar fi lumea mai frumoasa fara prosti ca voi negativisti de cacat . Chiar nu vezi ca nu te suporta nici familia ta
  Te ascunzi sub porecle ca ti e rusine cu numele tau
  Dispari cacatule lumea câstiga fara tine

 2. Si a incordat muschii 💪nea sucu ?

  Hai bre, ca a trecut centenarul 💯

  Las-o mai usor cu atatia bani….ca e timp.
  Poate o sa reusesti peste alti 💯 de ani.

 3. Sa te vad peste 3 etape șobolan nespălat pe unde te ascunzi. Sa te prind sa te articuleze.

  Lingaule!!

 4. Asta de îsi zice ” unu ” defapt e un zero. Cine dracu e mascariciu asta? O fi Luiza sau DJ DANNY?
  Blocatiile conturile de haznale

 5. In sezonul 2020-2021 ne bateau Unirea Urziceni si Mioveni prin B. Acum ne …aia pe noi ca nu baga Sucu bani sa luam titlu! Pai cine ne-a adus aici, nu Sucu si Angelescu? In numai 3 ani. Unde o sa fim peste 3 ani, daca aceasta linie ascendenta continua? Nu se vede padurea din cauza copacilor. P.S. Cica au vrut sa-l intervieveze pe taica Becali dar nu s-a gasit traducator din romana in romana si apoi in engleza asa ca l-au preferat pe Sucu pentru interviu in direct. Cam asta este diferenta, citind printre randuri.

 6. Este foarte usor sa lovim in oameni fara sa ne pricepem. In clipa de fata nu avem niciun argument pentru a descredita ceea ce a facut conducerea Rapidului pentru club si pentru echipa. Oare am uitat pe unde ne aflam in urma cu 5-6 ani – in diviziile inferioare, fara nicio perspectiva de a ajunge in prima liga a fotbalului romanesc !? Managementul propus la acest moment de conducerea clubului, nu are cum sa nu de-a roade in viitorul apropiat. Am mai spus-o si o repet. Cel tarziu in vara anului 2025 vom sarbatorii cu totii Titlul de Campioni. ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU. FORTZA RAPID!.

 7. Si bugetul de transferuri era nelimitat si a iesit pe plus.
  Hai bre Sucule ca ai nasul rosu. Si nico la fel de la atata pupincurism.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.