Naționala de Fotbal a RomânieiRapidȘtiri Rapid București

Liviu Ungurean promite spectacol total la meciul cu CSA Steaua: „Le vom arata ce inseamna o galerie adevarata”

Peluza Nord a dat semnalul mobilizării în pregătirea pentru derby-ul ce va avea loc pe stadionul Ghencea, unde Steaua și Rapid se vor confrunta în cadrul Cupei României Betano. Liviu Ungurean, cunoscut sub porecla Bocciu”, a furnizat informații cu privire la numărul de bilete primite de echipa Rapid, scrie Fanatik.

Peluza Nord Rapid promite spectacol total în Ghencea: „O să fim mai mulți ca ei”

„Așa este. Am primit 5.000 de bilete. Vor fi și niște zone tampon. Astăzi la ora 15:00 se pun în vânzare biletele la stadionul Giulești. Avem toată peluza”, a declarat Liviu Ungureanu.

Rapidul revine în casa rivalilor după o lungă absență, iar „Bocciu” a ținut să le mulțumească rivalilor pentru că nu le-a dat doar 5% din capacitatea stadioanului: „Au avut caracter pentru că și eu la liga a patra le-am promis că le dau toată peluza pe Arena Națională. Băieții s-au ținut de cuvânt și pentru asta le mulțumesc. Au fost fair-play și doresc spectacol. Asta vom oferi ambele galerii. 

Promitem spectacol garantat. Cu siguranță vor fi rapidiști și la tribuna 1 și 2 pentru că suntem foarte mulți și nu am cum să opresc oamenii”, a surprins liderul Peluzei Nord.

Liderul suporterilor echipei giuleștene a evocat un moment de referință istoria clubului Rapid. Acest episod consemnează stabilirea recordului de spectatori pe terenul rivalilor lor de moarte, semnalând astfel importanța acestui moment pentru suporterii “alb-vișinii”.: „E posibil să fim mai mulți ca ei și să se reia evenimentul din 1982, când am făcut record de spectatori în Ghencea la meciul cu Petrolul, doar că acum vor avea și ei galerie”. 

Liderul galeriei Rapidului a explicat de ce nu va fi nicio scenografie la derby-ul cu Steaua: „Vom merge cu steaguri, cu eșarfe și cu glasurile noastre inconfundabile. Le vom arăta ce înseamnă o galerie care cântă și știe să își încurajeze echipa. Nu pregătim nimic, pentru că nu avem timp să facem coregrafie. Prezența noastră e mai importantă decât orice”.

Liviu Ungurean nu a dorit să comenteze pe seama conflictului dintre FCSB și CSA Steaua și are un mesaj pentru Jandarmerie, dar și pentru rivalii de la Peluza Sud: „Nu vreau să comentez problemele lor. Trebuie să și le rezolve. Legat de incidente, autoritățile trebuie să își facă datoria pentru că de-astea sunt plătite, să protejeze cetățenii la jocurile sportive.

Nu e problema noastră. Noi mergem doar să ne susținem echipa, nu să facem incidente. În cazul în care vom fi atacați, suntem obligați să ne apărăm. Le transmit suporterilor să vină cât mai mulți să își achiziționeze bilete pentru că nu cred că ne vor ajunge cele 5.000 de bilete. Să vină astăzi să își ia fiecare tichetul de acces la meci”.

„Bocciu” a mai aruncat o „săgeată” către galeria Stelei: „Va fi invazie vișinie! Suntem singura echipă care ne iubim culorile clubului și nu suntem îmbrăcați în negru. Am bătut toate recordurile de prezență în deplasare. Vine invazia! O să ne prezentăm exemplar”.

  • 5.000 de bilete a primit galeria Rapidului la derby-ul din Ghencea cu Steaua

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Imi place foarte mult cum se prezinta galeria noastra si modul in care Bocciu se comporta. Frumos, civilizat, orientat pe spectacolul din tribuna, cu atitudine pozitiva fata de echipa si in momentele grele. Mi se pare ca ca scandarile triviale s-au rarit si publicul ‘isi vede de treaba’, fiecare meci este inconjurat de bucurie si atmosfer de sarbatoare: Bravo! Imi place foarte mult ce se intampla la Rapid si sper sa fie si mai bine si frumos si pe viitor! Se devenim numarul 1, sa jucam in europa si sa vada toata lumea ce frumos se iubeste Rapidul! Doamne-ajuta!

  2. Bravo domnule Liviu Ungurean! Tot respectul pentru cum ai vorbit, ca un adevarat sef de galerie. Sper ca in tribune sa fie un spectacol asa cum ai promis.
    HAI RAPID!

  3. Toti suporterii mor si altii le iau locul. Dar doar RAPIDISTI au un numar constant si nu dau inapoi indiferent de locul echipei, de vreme, de distante. O traditie de 100 de ani. Altii cateodata sunt mai putini, mai multi, in functie de rezultatele echipei respective. Nu si RAPIDISTII si asta ne deosebeste fundamental de toti. Pana la moarte (aleea 3 fig 2) P.S. Si totusi nu se gaseste macar o trompeta in galerie sa sune ca cea a lui Tudorica ,sa ridice publicul in picioare?!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.