Superliga

Gigi Becali, reacție după condamnarea lui Danuț Lupu: „I-au dat puțin”

Gigi Becali a anunțat că este dispus să-l angajeze pe Dănuț Lupu la FCSB pentru a-l ajuta să execute pedeapsa de executare în regim deschis.

„Dacă tu conduci fără permis, ce vrei, să te ierte? Atunci conducem toți fără permis. Nu o să facă 7  luni, o să facă 3 luni de pușcărie, ce mare lucru. Face 3  luni și jumătate. Se duce în regim deschis, la Jilava, vine un prieten și îl ia și îl duce la muncă, la CS Dinamo.

(n.r – l-au anunțat că îi desfac contractul de muncă) Bine, lasă, mă, că îl angajez eu. Fac cerere, vreau să îl angajez pe Lupu la FCSB. Că se pricepe la fotbal. Ziua să vină să lucreze la FCSB și seara să se ducă la pușcărie. Dar el e prieten la cataramă la Jilava cu directorul de acolo, știu eu. 

Dar ce, i-a dat mult? Păi atunci toți să conducem fără permis. De ce să nu meargă? i-a dat prea puțin. 7 luni, fără probleme, regim deschis, ziua lucreaza, seara se duce și doarme.

Îi trimit o mașină să îl ia la FCSB la ora 07:00, stă la birou la bază și seara merge să doarmă la pușcărie, că așa e legea. Cum adică, nu am carnet, dar conduc? Păi atunci pentru ce e carnetul? Conduc fără carnet, nu mă interesează.

Ginerele meu nu are permis, i-a luat permisul. I-am zis: «Băi, tată, ai grijă!». Mi-a zis: «Nici nu mă ating de volan, nici pe câmp, unde lucrez», «Băi, nu te atinge!»”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

„Vreau doar să menționez că îmi pare rău, dar am fost nevoit să conduc pentru că mă simțeam foarte rău. Regret faptele, dar nu aveam altă posibilitate. Am sunat la taxi și la Uber, dar nu am găsit. Am fost nevoit să fac asta când am văzut că nu vine. Nu am făcut accident, nu am fost băut sau drogat”, a spus Dănuț Lupu, la ultima apariție în fața instanței.

 

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.