Dan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

Gigi Becali demonstreaza ca se teme de Dan Sucu desi sustine contrariul: „M-a enervat”

Gigi Becali, patronul de la FCSB, spune că omologul său de la Rapid, Dan Șucu, l-a determinat să ia măsuri.

Omul de afaceri care controlează vicecampioana României a fost deranjat de afirmațiile acționarului de lângă Podul Grant, care a spus că nu concepe ca giuleștenii să fie în clasament în spatele rivalei.

Astfel, Gigi Becali a hotărât ca în iarnă să bage mâna în bucunar și să cumpere doi fotbaliști de profil ofensiv, mutare care este convins că îl va scuti de emoții în acest sezon.

„Sunt mulțumit de joc (n.r. despre meciul câștigat cu 1-0 pe terenul lui FC Botoșani), am avut multe ocazii. Când ai multe ocazii… Dar, n-are voie să se apropie adversarul de poartă. Daca vrem în Liga Campionilor, în România nu are voie!

Dar, o să o fac eu, iau în iarnă doi atacanți. Iau o extremă dreapta și un vârf. M-a enervat și ăsta, Șucu, cică «Dom’ne, nici nu concep să fie Rapid sub FCSB». M-au ambiționat și toate discuțiile despre Charalambous. Că e antrenor, că nu e. Și acum a venit și chestiunea asta cu Dinamo. Eu le-am demonstrat, dar dacă le mai arăt o dată, cred că le închid gura. Dacă Dinamo e pe ultimul loc sau retrogradează, să retrogradeze, nu mă interesează, dar dacă noi intrăm în Liga Campionilor, e altceva!”, a spus Gigi Becali, potrivit Fanatik.

 

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Poate sa -si ia si 7 atacanti ca are el grija sa-i prosteasca cu ideile lui si sa nu joace nimic. Ia atacanti si ii vinde pe Coman si Olaru si se darama sandramaua. Si asa batranelul de 65 ani simte ca nu poate sa mai tina pasul. Speranta lui e noul Lutu (mm) care o sa fie primul care o sa-l tradeze. Chestie doar de timp.

  2. Macar pe site ul nostru, se poate sa nu il mai citati, amintiti, bagati in seama pe becali ?
    Nu aveti subiecte ?
    Mai terminati cu becali.

  3. Ăsta este circarul pe care tot îl promovaţi (mă refer la toată mass-media). Nu are habar să se exprime, aruncă cu vorbele precum îi sare brânza din gură, un cioban ajuns milionar, conducător, puşcăriaş care tot apare pe sticlă. Orice debitează puşcăriaşul ăsta arogant, imediat este publicat. Pariu că o să mai apară în curând un articol (tot aici pe site) fix cu aceleaşi porcării care le-a spus (copy-paste) plus o frază în plus, la final?

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.