RapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

După Meme Stoica, alt conducator se plânge! Cristi Balaj critică arbitrajul, dar când echipa sa e avantajată tace

Cristi Balaj încă este afectat de înfrângerea din meciul cu Rapid, scor 1-3. Președintele CFR-ului a atacat dur arbitrajul din partida de pe Giulești și a dat de înțeles că echipa clujeană se află pe locul doi doar din vina arbitrajului.

După Meme Stoica, alt conducator se plânge! Cristi Balaj critică arbitrajul, dar când echipa sa e avantajată tace

După partida dintre Rapid și CFR, scor 3-1, Cristi Balaj nu s-a mai putut abține și a acuzat dur arbitrajul. Președintele formației clujene a dat de înțeles că cei din camera VAR au făcut tot posibilul să se găsească îndeajuns de multe argumente pentru a anula golul de 2-1 marcat de Luka Juričić.

„Situația în clasament este făcută de anumite decizii controversate legate de loviturile de pedeapsă. Unii au primit, alții nu. Și liniile de ofsaid. La meciul cu Rapid am avut o fază fixă, asistentul a decis că nu este ofsaid.

Cei din camera VAR au găsit argumente să anuleze golul. Fiecare echipă va avea meciuri mai puțin reușite. Din punctul meu de vedere, în play-off se va decide campioana”, a declarat Cristi Balaj pentru Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Vagabondul ăsta care a furat șmecherește Rapidul când era arbitru are comportament de slugă la fel ca mimi st.Asta are în fișa postului,să critice Rapidul.

  2. In loc sa comentam ,sa ne bucuram de victoria importanta din cupa analizam logoreea diversilor angajati pe la cluburi care daca nu ies cu declaratii multumitoare pentru stapani risca sa-si piarda malaiul? Sa iasa direct stapanii sa spuna, daca au ceva de spus, onest asa cum fac Sucu si Angelescu,dar nu ies pentru ca nu sunt in stare sa lege doua fraze inteligibile axate pe subiect si isi trimit oamenii de casa intamplator ceva mai elevati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.