RapidVictor Angelescu

Dan Șucu a trimis avionul privat pentru Rrahmani, iar Victor Angelescu este încrezător: „Problema nu pare atât de gravă”

Dan Șucu n-a stat pe gânduri și a trimis un avion privat după Albion Rrahmani, care va ajunge vineri seara la București. Acesta urmează să intre direct pe mâna celor mai buni medici, scrie prosport.ro.

Albion Rrahmani trece prin momente grele după accidentarea suferită în Andorra, dar fotbalistul din Kosovo are parte de tot suportul șefilor Rapidului în această perioadă.

Finanțatorul Rapidului speră ca Albion Rrahmani să revină cât mai repede pe teren, astfel că un avion privat a plecat deja spre Kosovo, pentru a-l aduce în România pe unul dintre cei mai iubiți jucători din Giulești.

Victor Angelescu a vorbit cu doctorul kosovarilor despre starea lui Rrahmani

„Am vorbit aseară cu doctorul echipei din Kosovo, dar nu e clar, e ceva la peroneu. Vom vedea cand va veni, îl aducem aici, până nu ajunge în țară nu știm mai multe. Nu e ceva atât de grav, ca o fractură, nu îl scoate foarte mult din circuit. Am vrea să știm sigur, vom afla când o să facă mai multe teste.

Avem o problemă, dar nu atât de gravă. Probabil că o lună tot va lipsi. În weekend ajunge înapoi în România, duminică, iar luni, marți, vom știi mai multe. E o pierdere mare, dar asta este. Trebuie să îl suplinească ceilalți colegi”, a fost declaraţia lui Victor Angelescu, la Gsp Live.

 

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Viorele… Cat de prostănac ești crezând megaplanul de dominație europeana. Deschide creierul zevzecule

  2. Accidentarea este grava, fractura de peroneu si ruptura ligamente incrucisate glezna. Sa mai joace fotbal la nivel competitiv dureaza 6 luni cel putin. In iarna trebuie adus atacant, intre timp trebuie incercata reprofilarea lui Papeau sau Albu pe post de varf. Stan e doar un copil de 18 ani ,trebuie promovat, dar nu poti avea baza in meciuri cu echipe de varf.

  3. Lasa ne bre nea Sucule cu avionul privat și alte floricele ca nu suntem în fabrica.
    Scoate banu gros don buzunarul tău de mare milionar și da salarii mari, adu jucători nu bombele fcsb ului.

    Iti meriți mâță papara cu locul 5-6 anul asta și după iar vii cu texte care merg la corason. Ești penibil. Tine la. Prosti vreajala ta

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.