RapidȘtiri Rapid București

CSA sau FCSB? Nu stim care dintre ele e Steaua adevarata, asa ca…

Rapid urmeaza sa joace in primele zile ale lunii noiembrie, atat cu CSA Steaua cat si cu FCSB. Discutia intre suporterii celor doua echipe e aprinsa. Fiecare sustine ca e adevarata Steaua. 

Intre timp justitia a fost invitata sa raspunda la intrebarea: „Nu-i asa ca 2+2=4?” si a decis ca da, asa e, 2+2=4. Ca doar asta inseamna decizia Curtii de Apel Bucuresti care a stipulat ca palmaresul CSA Steaua este castigat in perioada 1947 – 1998, iar cel al FCSB este cel din perioada 2003-2017, ca doar nu putea CSA Steaua sa-si insuseasca ceva ce a fost realizat de FCSB si nici vice-versa.

Asadar, pana se hotarasc, trebuie sa le batem pe amandoua ca sa fim siguri…

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Pe langa sugestiile de bun-simt ale domnului LL, va sugerez sa ne scutiti (daca se poate) de poza si comentariile militianului Mitica Dragomir sau de jalnicului parazit Florin Manea.

  2. CSA Steaua este adevărata ȚSKA/CCA a lui Ceaușescu. FCSB e stâna lui Gigi.
    Sorry, Meme. Adevărul e nemilos, dar e necesar.

  3. In plus aveti doua articole, despartite de cateva ore, in care folositi aceeasi imagine. Insistati prea mult, la fel ca gspistii care il publica doar pe cel cu oile. Multumesc pentru intelegere, este prea mult. Daca il purtati in inima ramaneti cu el si taiati legaturile cu rapidistii.

  4. Stimate administrator al acestui citit site, al tuturor rapidistilor. Vin cu rugamintea, ca de fiecare data cand se mai gaseste un articol pe care il considerati important legat de shtoaia sau wcsb, sa nu mai folositi poza oierului. Daca il iubiti dupa cum aratati, folosin d mereu imaginea acestui denigrator al Rapidului, ar fi bine sa inchideti aceasta pagina, sau sa o redenumiti ca fiind a celor rapidistilor iubitor de cioban. Haideti sa lasati curata pagina de pozel3e lui memeu si ciobanu. Multumesc pentru intelegere. Puteti folosi in loc poze cu echipele mentionate mai sus, dar nu insistati cu fatzaul acestor indivizi.

  5. P.S. Mai nou in sentinta de astazi 23.10. 2023 Tribunalul a decis ca fcsb (infintata in 2003) , in perioada 2003-2017 ! a folosit ILEGAL sigla, marca, denumirea „Steaua”, care apartineau, de drept Clubului Sportiv al Armatei „Steaua”. Incepe sa se clatine sandramaua.

  6. E simplu: Clubul Sportiv al Armatei se numeste Steaua, ca asa i-au pus numele in 1947 la infintare. Conjunctural ,la presiuni politice ,ale UEFA, SECTIA DE FOTBAL a Clubului Sportiv al Armatei „Steaua” a fost privatizata. S-a dorit privatizarea si sectiilor de halterere, canotaj, lupte, box dar Gatu ( presedintele clubului la vremea respectiva) s-a opus, acceptand la presiuni uriase privatizarea doar a sectiei de fotbal (acolo era malaiul gros). Becali in imprejurari legislative specifice privatizarilor oneroase ale timpului a cumparat acea sectie de fotbal neavand legatura cu denumirea ‘Steaua’ denumire ce apartine inca de la infintare, in 1947 statutar din 1961,,in domeniu sportiv strict Clubului Sportiv al Armatei, inclusiv palmaresul obtinut pana la privatizare apartinand tot clubului. Becali si a redenumit entitatea sportiva achizitionata FCSB, infintata oficial in 2003, fara nicio legatura cu Clubul Sportiv al Armatei „Steaua” si isi vede de treaba. Clubul Sportiv al Armatei ‘Steaua” isi reinfinteaza sectia de fotbal si activeaza in liga a 2 a. De retinut ca singurul derby real in superliga este cel dintre Rapid si Dinamo ,ajuns la 124 de intalniri inceput in 1948, Steaua evoluand acum in liga a 2 a. FCSB, cu o existenta de 20 de ani nu are cum sa joace in vre-un derby de traditie. Asa ca, haideti sa batem Steaua, cu care ne -am batut inca din 1948 sa ne asiguram drumul spre castigarea cupei. Deocamdata.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.