RapidȘtiri Rapid București

Cristi Săpunaru a vorbit despre victoria cu CSU, iar apoi a tranșat războiul dintre FCSB și CSA Steaua. „Eu le văd pe amândouă la fel!”

Cristi Săpunaru, căpitanul formației Rapid București, a tranșat războiul dintre FCSB și CSA Steaua.

Rapid va juca în Ghencea împotriva celor de la CSA Steaua în grupele Cupei României, miercuri, 1 noiembrie, ora 21.00, iar apoi va juca în deplasare cu FCSB, pe Arena Națională, duminică, 5 noiembrie, ora 20.30.

Înaintea celor două meciuri cu formațiile care se luptă de o lungă perioadă, Cristi Săpunaru a tranșat războiul dintre FCSB și CSA Steaua și a dezvăluit ce înseamnă cele două echipe pentru el.

„A fost un derby cu o echipă bună, dar care trece prin momente grele. Trebuia să câștigăm. Jucam acasă și avem cei mai frumoși suporteri din țară. Era o luptă pentru locul 3.

Puteam să facem mai mult în anumite meciuri, dar suntem fericiți că ținem linia asta cu zero înfrângeri. Nu știu dacă sunt experimente, cei care intră sunt fotbaliști și trebuie să joace și pe alte posturi. Suntem nemulțumiți că ratăm foarte mult, dar suntem fericiți că reușim să câștigăm, nu contează cine înscrie.

(Urmează două meciuri importante pentru tine, primul cu Steaua în Cupă, după cu FCSB… Care e mai important?) Amândouă sunt derby-uri pentru mine. Sunt două galerii care au susținut la un moment dat aceeași echipă. E dreptul lor să susțină pe cine vor. Eu le văd la fel pe amândouă. Sunt echipe de tradiție în România. Mă gândesc la meciul cu CSA deoarece Cupa României este un obiectiv pentru noi și vrem cele 3 puncte”, a spus Cristi Săpunaru.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.