Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Compagno la Rapid? Cristiano Bergodi are numai cuvinte de laudă la adresa lui

Cristiano Bergodi, antrenorul de la Rapid, a vorbit laudativ despre Andrea Compagno, atacantul italian în vârstă de 27 de ani de la FCSB, scrie prosport.ro care citează fanatik.ro.

Cristiano Bergodi a avut cuvinte de laudă la adresa conaționalului său, Andrea Compagno, care ar putea fi un înlocuitor pentru Albion Rrahmani în eventualitatea un transfer al kosovarului.

„Despre Compagno am o părere pozitivă. Luptă întotdeauna, e un jucător important. Dar acolo, e normal, e concurență și cu caracteristici diferite din joc. Spunem așa cu ghilimele, depinde de antrenor.

Depinde de antrenor și ce gândesc ei. Și eu am o părere pozitivă, el e un profesionist, un băiat bun. E italian, are profesinalitate. E un mediu diferit la FCSB, acolo el trebuie să aibe răbdare.

Pentru că el e un jucător important. La FCSB trebuie să ai mental. El are mental. Eu cred că el e așa, mental. Uneori știi cât joci, cu antrenorii, sunt lucrurile pe care le știu ei, nu vreau să mă bag eu”, a spus Cristiano Bergodi, potrivit Fanatik.

Gigi Becali a anunțat că Andrea Compagno este liber să plece de la FCSB dacă are oferte pe masă.

„Probabil trebuie să mai facem niște transferuri. Trebuie neapărat un atacant, că nu mai avem. Compagno probabil nu mai are încredere în el. Nu îmi place. Calitatea lui era să câștige duelurile. Dacă are ofertă poate pleca”, a spus Gigi Becali, după FCSB – U Cluj 2-2.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. La foamea si prostia lui Becali se poate orice. Adevarul este ca ,Compagno chiar este un varf bun, uzat mult de antrenorul lui actual ,Becali. In sistemul de la noi s-ar potrivi perfect. Este rezistent,duce la tavaleala, mai precis decat Dugandzici dar mai putin puternic. Am avea si noi, in sfarsit, doua varfuri. Ne-ar mai trebuii o extrema(Stefanescu), cel putin, si un fundas central cu talie. Este timp.

  2. Posibil sa fie un plan pervers …ca sa l vanda pe Rrahmani si sa puna in loc ceva.

    Daca era asa, acum nu o sa mai fie de interes transferul, ptr ca Rrahmani s-a accidentat si nu se mai vinde.
    Iar ei nu vor sa plateasca 2 atacanti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.