RapidȘtiri Rapid București

Ce promisiune le face Rrahmani fanilor Rapidului: „Le promit tuturor fanilor Rapidului ca voi…”

Naționala lui Kosovo a făcut deplasarea pentru meciul din a șaptea etapă a Grupei I din preliminariile EURO 2024 pe stadionul „Estadi Nacional” din Andorra și a câștigat cu 3-0. Însă kosovarii l-au pierdut pe Albion Rrahmani, care s-a accidentat în minutul 66 al partidei.

Ce a spus Albion Rrahmani despre accidentare

„Sper să mă reîntorc pe teren cât mai repede posibil. Le promit tuturor fanilor Rapidului că voi reveni mai puternic ca niciodată! A fost un moment groaznic. Doare foarte tare, mai ales că este prima mea accidentare.

Nu știu cât voi lipsi, sper să fie mai puțin de 3 luni. Este foarte greu pentru mine. Am avut un început bun la Rapid. Sper ca echipa să câștige toate meciurile și să nu-mi simtă lipsa”, a spus Albion Rrahmani, conform OrangeSport.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. In conditiile in care vine Stefanescu, ar mai trebui un fundas central si un varf pentru a avea cu adevarat un lot complet, care sa faca performanta. Apreciez ca cei din conducerea Rapidului cunosc foarte bine aceste aspecte si au intelepciunea necesara sa le rezolve. In viitorul apropiat vom vedea ce masuri s-au luat si daca vor ajuta in bine urmatorul traseu al echipei. Mult succes si bineinteles FORTZA RAPID!.

  2. Rrahmani va reveni ,adevarat ,mai puternic, ca si Papeau, dar in primavara. Oricum ne mai trebuie un varf de valoare si un fundas central de mare valoare. Problema extremei se rezolva prin venirea ,in perspectiva a lui Stefanescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.