Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Bergodi știe ce probleme trebuie rezolvate: „Le vom regla!” Declarații complete după meciul cu Poli Iași

Problemele semnalate de Cristiano Bergodi după meciul Rapid – Poli Iași 3-2 din etapa a 12-a a Superligii au fost cele referitoare la golurile primite de giuleșteni din faze fixe și la faptul că în prima repriză au existat foarte multe momente în care jocul s-a disputat pe contre.

„A fost un meci pe care l-am trăit periculos, un meci în general bun, zic eu, am jucat bine. Am creat ocazii, păcat de aceste două goluri pe faze fixe. Vom lucra și vom regla aceste lucruri. Ocazii am avut, am ratat și un penalty. În prima repriză s-a jucat mult pe contre, am fost prinși pe câteva contraatacuri, nu se poate mereu așa. Cred că aici în Giulești ne împing suporterii, eu îmi doresc să văd o echipă care-și creează ocazii de atac. În general sunt bucuros, mai bine o mentalitate ofensivă decât să stăm acolo. Nu există să joci întotdeauna ofensiv și gata.

(n.r. despre Albion Rrahmani) În ultimul timp n-are inspirație, e adevărat. A ratat un penalty care ne putea costa scump, dar după a alergat mult acolo în față. Mi-a plăcut, chiar dacă a ratat ocazia asta mare. Dar vor veni momente mai bune. Normal că și el are momente când nu dă gol.

Important e că echipa a câștigat trei puncte foarte, foarte importante. Și Petrila a jucat foarte bine, dar îmi place să vorbesc despre toată echipa. E clar că s-a remarcat Ioniță, dar a fost un joc colectiv și zic eu că echipa a jucat bine cum îmi doresc. Trebuie să reglăm niște lucruri normale. Îmi place mai mult să vorbesc despre echipă. Petrila, acolo pe stânga, a făcut diferența”, a spus Cristiano Bergodi la finalul meciului cu Poli Iași.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. @ Campionii 2024
    Esti foarte optimist, ceea ce nu e rau. Realist vorbind, deocamdata trebuie sa ne instalam pe locul 3. Apoi sa ne propunem sa ajungem pe locul 2 si abia atunci daca vom reusi acest lucru, in functie si de distanta fata de primul loc, sa ne gandim la titlu. Ce e drept echipa are potential dar trebuie sa-si rezolve carentele din aparare, pentru ca Moldovan nu poate sa ne salveze la nesfarsit.
    Hai Rapid!

  2. Reaua voință a caraghioșilor care comentează pe aici le trădează frustrările și ignoranța. Eu spun doar un lucru: IONIȚĂ E UN JUCĂTOR EXCEPȚIONAL! Primul gol pe care l-a marcat este de Messi. Al doilea, ce-i drept, e doar de Salah.
    Față de Ioniță, mari talente ca Țigănel Coman, O.Popescu, Man etc. sunt niște Fiaturi față de un Ferrari.
    Cu el, cu Petrila, Rrahmani (ce pasă magică i-a dat lui Ioniță!) sau impecabilul Oaidă, Rapid are titlul deja în vitrină.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.