Cristiano BergodiDan ȘucuGigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

Ultima zi de transferuri | Rezolvă Dan Şucu mutarea și îi face cadoul mult așteptat lui Cristiano Bergodi?

Azi e ultima zi în care se mai pot face transferuri, iar Rapid încearcă o ultimă lovitură.

Orange Sport scria acum câteva zile că Marius Ștefănescu este cadoul pe care conducerea intenționează să i-l facă lui Cristiano Bergodi înainte ca perioada de transferuri să se încheie.

Sursa citată susţinea că Rapid Bucureşti insistă pentru Marius Ştefănescu şi s-ar fi înţeles cu Mihai Georgescu, fondatorul clubului Viitorul Cluj, cel care a păstrat jumătate din drepturile asupra jucătorului lui Sepsi. De altfel, Laszlo Dioszegi şi-ar dori ca măcar 800.000 de euro să rămână în conturile lui Sepsi.

Cum Sepsi e dispusă, pentru suma potrivită, să se despartă de „bijuteria” sa din lot, Rapid va trebui să-l convingă şi pe Marius Ştefănescu, prin contractul potrivit, să accepte venirea în lotul lui Cristiano Bergodi, cu care a lucrat şi la Sfântu Gheorghe.

Cert e că până la sfârșitul zilei de vom știi cu siguranță daca lotul Rapidului va fi completat cu jucători noi, transferați de la alte echipe sau nu.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Bănuiesc că deja sunt făcute cărțile pentru transferul lui Ștefănescu în iarnă… Să nu ne grăbim!

  2. Ar fi bun, dar cred ca e greu de adus. Acum nu ne frige buza, insa nu se stie. Oricum mai sunt Panoiu si Omar. Nu stam rau deloc.

  3. Cu lotul actual suntem deja peste FCSB și KVSC. Șucu trebuie să păstreze ceva bani și pentru la anul. Modelul Taher-Utecilă trebuie evitat, înseamnă faliment.

  4. Rapid mai are nevoie de o extrema. E imposibil sa te gandesti ca poti rezista un sezon intreg, deci 40+ meciuri, cu un singur rand de jucatori si doar doua extreme in tot lotul. E imposibil. Ce faci daca se accidenteaza Funsho sau Petrila? Ce faci atunci cand nu o sa fie unul in forma? Pentru ca se poate intampla si asta. Doar concurenta pe posturi iti poate asigura un prim 11 valoros si un lot competitiv. E pacat, fiindca in acest sezon, cu inca o extrema si poate un mijlocas central box to box, Rapidul putea ataca mai mult de locul 3. Trebuie tinut cont si de faptul ca s-a renuntat si la Costache si la Micovschi, si nu s-a adus nimic in loc.

  5. Cu Stefanescu, care poate juca ambele benzi și Baluță, Rapidul se bătea la campionat de la egal la egal cu FCSB și CFR. Așa mai trebuie să așteptăm din păcate să se convingă și patronelul că lotul nu este complet.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.