Rapid

Suporterii de la T2 s-au luat la bătaie înainte de Rapid – Dinamo. Cristian Săpunaru a intervenit și a oprit conflictul. Care a fost motivul scandalului

Cu câteva zeci de minute înainte de startul jocului, la tribuna a doua a stadionului din Giulești a izbucnit un conflict între suporterii rapidiști.

În imagile difuzate de Digisport și Orangesport se observă cum mai mulți suporteri se iau la bătaie în zona tribunei a doua, moment în care Cristi Săpunaru, aflat la încălzire, urcă pe gard, țipă la fanii rapidiști și le cere să se potolească.

Unul dintre participanții acestui conflict, fostul portar de la ARO Câmpulung venit la meci alături de fiul lui, Florin Ioniță Jr., campion european de box, tineret, la categoria grea, a dezvăluit scânteia care a aprins scandalul, printr-o declarație facută pentru gsp.ro.

„Ei au venit la mine și la băiatul meu. Noi întotdeauna când mergem pe stadion stăm la bara de lângă teren, unde sunt reclamele.

La un moment dat, a coborât un domn și a început să-l înjure pe Lobonț, care a fost și la Dinamo. Doar atât i-am zis: «Băi nene, Lobonț e la noi, de ce îl înjuri? Nu-l mai înjura, Lobonț e la Rapid acum». S-a uitat la noi, ne-a înjurat, apoi a plecat sus și s-a întors cu mai mulți”, a precizat Ioniță senior pentru GSP.

„Noi am încercat să aplanăm conflictul. Or fi crezut că suntem dinamoviști, că nu eram îmbrăcați în vișiniu. Dar eu sunt mai rapidist decât ei!”, continuă acesta, care dezvăluie ce s-a întâmplat ulterior: „Ne-au mutat inițial la zona VIP, apoi am fost în peluză și nu s-a mai întâmplat nimic, am văzut de-acolo meciul cap-coadă”.

„Am avut noroc cu Cristi Săpunaru, că a venit să ne despartă. Le striga acelor indivizi: «Terminați, bă, ce aveți?!»”, a mai spus Florin Ioniță.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Probabil asta-i exemplu pentru ceea ce cere Galeria,”libertate pentru suporteri!”Libertate pentru suporteri sa se bata,sa arunce”bombite”,sa dea foc,sa afume,sa deterioreze stadionul,scaune,gazon,sa intrerupa meciul,etcAltfel,nu inteleg ce fel de libertate mai au nevoie…ai libertatea sa strigi,sa incurajezi sa huiduiesti,sa injuri,sa aplauzi…etc

  2. Bai baieti voi va auziti sau cititi cind afirmati ceva ,pai ce vina are clubul pentru ce se intimpla in tribuna din cauza unor oameni care vin la stadion si sunt pusi pe razboi si ura si asta pe motiv aiurea ce sa mai vorbim.PENIBIL!

  3. Frumos! Zicea unu depunctarea!
    Da, ar trebui wcsb depunctati pentru asta, ca ne infiltreaza needucati din randurile lor, pe stadion la noi la meci! 😀

  4. Astfel de derbedei nu fac cinste venerabilului club și nu trebuie să mai fie admiși pe stadion. Regretabil că au speriat copiii.

  5. Am fost de fata la incident si eram insotit de 2 fetite de 9 si 11 ani. Rusinos ce s-a intamplat sincer nu inteleg nici macar conflictele fizice cu suporteri ai altor echipa, dar intre suporteri ai aceiasi formatii. Fetitele mele, cum de altfel au reactionat si alti copii, au inceput sa tremure si sa spuna ca nu mai vor pe stadion. Jenant si rusinos!!!

    Tot respectul pentru Sapunaru!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.