Rapid

Marius Șumudică a rămas impresionat de ce a văzut la Rapid – Dinamo 4-0: „Unul dintre cei mai compleți jucători din ultimii ani în România! Marfă foarte bună”

Marius Șumudică a mers în Giulești la Rapid – Dinamo 4-0 și a rămas impresionat de unul dintre fotbaliștii de pe teren.

„Rapid a jucat foarte, foarte bine. Dinamo a închis-o bine în primele 30 de minute, apoi și-a pierdut busola după penalty. Dar greșelile lui Dinamo nu pun în umbră jocul Rapidului. Rapid a dominat, a meritat pe deplin victoria. A fost un meci frumos, de fotbal adevărat. Galeria te împinge practic de la spate, este ceva fabulos.

Rapid a descoperit vârful de care avea nevoie. L-am vrut pe Albion Rrahmani în Arabia Saudită, e unul dintre cei mai compleți atacanți din ultimii 8 ani în România. Marfă foarte, foarte bună și pentru viitor. Dacă unele transferuri nu au fost reușite, ăsta este!

Rapid are toate ingredientele pentru a trage la titlu: un patron OK, un lot echilibrat, stabilitate financiară. Va avea un cuvânt de spus.

Dacă voi fi liber, cu mare plăcere voi mai veni la meciuri. După patru ani pe Giulești, acolo mă simt ca acasă. Dar nu voi ezita să merg și pe alte stadioane”, a declarat Marius Șumudică, potrivit GSP.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. P.S. Rapid dincolo de Sucu ar gafaii din greu pe la periferie spre matineu. Se inghesuie investitori cu bani grei adevarati sa vina sa se bata la transferuri cu Becali, sa plateasca datorii de care habar nu avea de peste 2 mil de euro, sa cumpere jucatori, intru-un cuvant sa tina steagul sus. Uitasem, vine Iancu . Si Vama.. Si Sumi cu tot stafful lui (cumnat, fiu, si inca vre-o doi). Si Manea (Florin) regele impresarilor. Adevarat Rapid este Rapid fara nimeni. Dupa Moraru era sa nu mai fim deloc. Nu uitati secretul: banii! P.S. 2- Pancu este barbat.

  2. Tristete mare, se duse de tot speranta cu Rapid. Poate,poate calca gresit Rapid cu cainii si ,impins de galerie isi atingea scopul (malaiul lui Sucu). L-a vrut pe Rrahmani. Probabil i-a vrut si pe Messi,Ronaldo. Amintiri, amintiri… N-a fost sa fie. Acum hai pe alte stadioane, pe la alti antrenori posibil demisionabili. Unde ,neunde poate se leaga ceva. Daca nu, haida analist ,daca asta e soarta. Totusi poate pleaca Sucu, poate vine Iancu…poate se infige Florin( Manea), O veni Vama, cine stie, poate ,poate s-o lega ceva… Urat.

  3. Era cat pe ce sa fie un discurs echilibrat. A dat cu batul la sfarsit. Ca de obicei, as putea spune, daca as fi mai rautacios decat sunt.
    Rapid e dincolo de Sucu si Sumudica. Si de Pancu, si de Iencsi. Momentan, singurul care a inteles asta e Pancone.
    Stima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.