RapidȘtiri Rapid București

Marian Iancu acuză Rapidul că a ajuns echipa FRF și LPF. Victor Angelescu vine cu replica: „Dacă ascultăm ce spune Marian Iancu, atunci e clar…”

Marian Iancu, fostul finanțator de la Poli Timișoara a acuzat-o pe Rapid că are parte de sprijinul LPF și FRF, fiind ajutată și de arbitraje favorabile.

„Poli Timișoara tocmai de asta nu a câștigat titlul. Că eu nu eram parte din sistem. Poate asta a fost greșeala mea. Astăzi, Rapid se desparte ușor ușor de vestita «Singuri împotriva tuturor». Nu mai e așa. «Suntem prietenii tuturor, frații tuturor. prietenii voștri. Vă susținem pe toți!»”, a declarat Marian Iancu la GSP LIVE.

Victor Angelescu a venit cu replica pentru omul de afaceri.

„Da? Bine… Dacă noi ascultăm declarațiile lui Marian Iancu, atunci e clar! Există foarte mulți oameni care au avut o experiență în fotbal și acum nu mai sunt băgați în seamă.

Nu văd cum ar putea să știe Marian Iancu dacă e cineva cu cineva. Și Steaua e în Comitetul Executiv și nu câștigă campionatul. Valeriu Argăseală e etern acolo.

Nu știu dacă a fost ceva în trecut, dacă domnul Iancu a intrat undeva sau a cotizat. Domnul Iancu a făcut multe lucruri, de aceea a ajuns unde a ajuns. Dacă putea să cotizeze pentru a intra în sistem, nu știu de ce nu-l cred că nu ar fi făcut-o. Eu cred că ar fi făcut-o. La cum îl văd…”, a spus acționarul Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

 1. Cand eram prin liga 4 nu prea se inghesuia iancuporcu sa vina cu banii . Acum baga râtul prin cacat. Poate haleste ceva

  Mars golane

 2. Sunt rapidist de acum 56 ani ( cu legitimație de membru susținător cotizant). Dacă Dl Dan l-am făcut porc cu p mic,eu îl fac Porc cu P mare.

 3. Nu băgați în seamă frustrați
  Lăsați-l în plata Domnului
  Iarta-l Doamne ca nu știe ce face!
  Despre morți numai de bine
  Adio nene Iancule, du-te unde-i vedea cu ochii!

 4. Nea Mariane, tot la tine ne e nădejdea. Ești adevăratul patron rapidist!
  Ia-l pe Șumi și vino!

 5. Marş acasă, gras împuțit. Lasă Rapidul în pace.
  Ne trebuie linişte, nu măgăriile pe care le debitezi tu.

 6. De ce nu vii Iancule cu bani sa investesti la Rapid daca te dai mare rapidist? Cred ca nu ai bani nici de un wc public dar vrei sa te bage lumea in seama.Esti un penibil esuat.

 7. Incet, incet d-nul Iancu devine tot mai penibil. Probabil il doare foarte mult faptul ca nu a reusit sa fie investitor la Rapid. Nene Iancule, chiar nu constientizezi ca acestui club Ii trebuia un Investitor ca d-nul SUCU. Daca tot afirmi ca esti un rapidist convins, de ce nu incetezi cu toate aceste mizerii la adresa acestui club atat de iubit de mii de oameni. AI RESPECTA RAPIDUL DACA L-AI IUBI CU ADEVARAT, FARA SA -L BLAMEZI DE CATE ORI ITI ADUCI AMINTE DE NEREUSITELE ,,DOMNIEI TALE”. Concluzia e una singura: Ar trebui ca nimeni sa nu te mai bage in seama. FORTZA RAPID!.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.