RapidȘtiri Rapid București

Gigi Corsicanu critică actiunea celor de la Uniți sub Tricolor: „Nu sunt de acord cu ce-au făcut. Era un moment cheie”

Gigi Corsicanu a condamnat vehement acțiunile ultrașilor din gruparea Uniți sub Tricolor, calificându-le drept iresponsabile și lipsite de inteligență.

„Sub nicio formă nu sunt de acord cu ce au făcut suporterii la România – Kosovo. Era un moment cheie în viața suporterilor români, mai ales că se tot discută cu această lege împotriva torțelor pe stadioane, cu pedepse drastice, cu tot ce vor să facă împotriva suporterilor”, a spus Corsicanu, potrivit Fanatik.

„Și acum sub nicio formă nu era momentul să se întâmple chestia asta. Dar cei care au făcut, care au luat decizia asta, nu au pic de inteligență. Ți-ai întors tot stadionul, toată lumea e împotriva suporterilor acum și intrăm cu toții în aceeași oală.”, a mai spus Corsicanu.

Incidentul vine într-un moment delicat pentru fotbalul românesc și ridică întrebări cu privire la măsurile de securitate și control al fanilor la meciurile de fotbal.

„Bine, eu nu mai fac parte din galerie, eu vorbesc din postura de om care a condus galeria Rapidului atâția ani, dar sunt încă implicat în viața galeriei. Nu era momentul să facă ei chestia asta cu banner-ul acela, ați văzut cum tot stadionul îi huiduia, românii noștri îi huiduiau pe ei. Trebuiau să se abțină”, a mai declarat liderul fanilor rapidișiti pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Stadion inseamna sport. Asta se si desfasura: fotbal, adica sport. Lumea a venit sa vada sport, inafara de un grup isterizat si disperat ca provimcia Kosovo nu mai apartine Serbiei. Vrei sa protestezi pentru aceasta nedreptate , te duci la Parlamentul, Consiliul Europei, la ambasadele marilor puteri sau la orice for care ar putea initia un demers pentru o (iluzorie momentan) rezolvare a situatie politice. De asta s-a si intrerupt meciul: nu poti rezolva o situatie strict politica intr-o locatie destinata strict sportului. E ca si cum in Parlamentul Romaniei un grup de parlamentari ar protesta pentru suspendarea Simonei Halep sau pentru egalul din meciul cu Israel. Ridicol. Galerie inseamna steaguri, banere sportive, tobe,trompete,cantece, injuraturi (nu rasiste, discriminatorii) de mama, de tata, de bunici si gagici, seminte, scuipati chiar, nu torte( periculoase si datatoare de fum gros ce impiedica vizibilitatea) ; poti face jocuri de lumini cu lanterne, lassere,telefoane mai spectaculoase si inofensive (daca nu le arunci in teren). P.S. Adevarat, Serbiei i s-a facut o mare nedreptate (ca si noua cu provinciile traditional romanesti ) cneazul Lazar al Serbiei i-a invins pe turci chiar la Kosovo pole, regiune sarbeasca straveche. Ebine sa se protesteze, dar sigur nu pe stadion.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.