Rapid

E comparat cu Halaand, desi porecla lui e Lewandovski. Cine îl aseamănă pe atacantul Rapidului cu starul lui Manchester City

Albion Rrahmani (23 de ani), transferat de Dan Șucu la Rapid a strălucit în derby-ul cu Dinamo, 4-0, și a fost comparat cu uriașul Erling Haaland, de către Daniel Pancu, deși porecla atacantului rapidist este Lewandovski.

Selecționerul României U21 spune că doar atacantul norvegian a avut o capacitate de adaptare atât de rapidă și este de părere că Rrahmani ar fi putut marcat în jur de șapte goluri în aceste două apariții.

„Față de anul trecut nu există comparație la transferuri, mult mai reușite în momentul de față, dar iar spunem că un jucător confirmă, 2, 3, 5 meciuri. Și iar vine o serie de trei jocuri fără victorie și iar spunem că sunt cei mai slabi. Linie se trage la sfârșitul campionatului. Avem această tendință de a evalua antrenorii și jucătorii după două, trei sau patru etape, lucruri care nu sunt normale.

Surpriza pentru acest debut este Rrahmani pentru că sunt foarte puțini jucători în lume, doar de Haaland îmi aduc aminte, să ajungă la o echipă, nou-venit, și primele două jocuri să marcheze patru goluri.  Și ar fi putut marca vreo șapte, așa, lejer. Aici, Rrahmani pare un fenomen în momentul de față. 

I-am văzut mișcările fără minge. La alea te uiți când este mingea în zonele laterale. Are un timing fantastic. Fantastic! Foarte greu de anticipat și de blocat”, a declarat Daniel Pancu, potrivit Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

  1. In primul rand Rrahmani a jucat doua meciuri. Mai urmeaza cam 40. Chiar este un varf veritabil. Chiar daca isi v-a pastra constanta si o sa valoreze multi bani nu cred ca Sucu a baut apa dupa Becali si alti comercianti de fotbalisti. Nu cred ca v-a vinde nimic din ce avem esential. Pentru performanta trebuie lot. Asta si sperie, asta e motivul pentru care guristii ataca din toate partile. Impresarii dau tarcoale, sa vanda , sa cumpere, adica comisioane. Daca Rapid nu este oprit acum, in faza incipienta si Sucu isi continua planul de organizare (cu fonduri grele de investitii in spate, listare la bursa,etc) nu mai poti opri Rapidul.

  2. Multumesc, Alex A !
    Un om simplu, modest, cu inima batand in continuare pentru Rapid. Si-a facut pe deplin datoria, pe flancul stang al apararii, multi ani.

  3. Răspunsul a fost pentru domnul Rușinică! Nu trebuie să ne fie rușine de scurgerea timpului și de ceea ce devenim! Important este să fim din ce în ce mai buni! Referitor la Rrahmani, un fotbalist de excepție despre care se va vorbi în rândul rapidiștilor mai abitir ca despre Juliano Spadacio! A cucerit Giuleștiul și nu știu cât de mult timp îl vom putea păstra. Un fotbalist care va fi vândut peste un an și jumătate cu peste zece milioane de euro! La cât mai mulți jucători de acest gen la Rapid!

  4. Pe canalele de televiziune a aparut de vreo cateva in cadru, in timpul meciului cu Dinamo, un barbat a carui fizionomie imi spune ca a jucat candva la Rapid. Cine ma poate ajuta sa mi-l reamintesc ?

  5. Atacant de mare clasa, se vede din avion: dinamica foarte buna, loveste perfect cu ambele picioare, detenta super, control foarte bun al balonului, chiar in spatii restranse, iar ceea ce il va propulsa rapid spre elita este determinarea de care da dovada. Bravo lui, este o mina de aur !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.