Dan ȘucuRapid

Dan Șucu promite investiții majore pentru titlu: „Nu există o limită”

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a anunțat că nu există o sumă fixă pentru de investiții și a dat de înțeles că „nu există o limită”. În urma declarației făcute, oficialul formației de lângă Podul Grant a spus clar și răspicat că marele obiectiv al giuleștenilor de sezonul acesta este câștigarea titlului Superligii, care a fost ultima dată cucerit de Farul Constanța.

„Din clipa în care am hotărât că investesc, nu există o limită. Ca investiție nu există o limită. De anul acesta, trebuie să luptăm pentru câștigarea campionatului. Nu cred că e o chestie doar de declarație. Economic vorbind, suntem acolo.

Sportiv, trebuie să avem aceeași capacitate. O echipă românească trebuie să ajungă în mod constant în grupe. România e destul de puternică să nu aibă o echipă în grupe. Am investit mult mai mult și suntem deciși să o facem iar”, a declarat Dan Șucu pentru Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

 1. Pai sa ne spuna balanta, cat a bagat si cat a luat?
  Nu cumva e pe un mare plus…?
  Vrajeli cu investitul pt titlu.

  S a dus anul centenar, se duce si anul centenar + 1an, si tot asa.
  Deci in ce an vrea titlul ?

  E ca in vorba afisului din tramvaiele de odinioara:
  Azi nu va deschidem usile intre statii, poate maine.
  Tot timpul cand citeai, te trimitea la ziua ce urmeaza….Astfel ca practic nu deschidea usa niciodata.

 2. Cum spuneam Sucu are in spate fonduri mari de investitii dar care trebuie ferite de hienele care dau tarcoale dornici de comisioane, de sinecuri pe degeaba ,in posturi in care sa nu faca nimic doar sa mai ciordeasca ceva pe langa. Tandemul Sucu-Angelescu investitori, Niculae presedinte, Bergodi, Iencsi antrenori garanteaza loialitatea si performanta. Asta este reduta pe care naimitii incearca sa o sparga ,constienti ca pe drumul inceput v-a fi foarte greu sa mai darami Rapidul, ca pe vremea lui Copos. Sa nu uitam straja redutei care trebuie sa fie galeria. Sa nu uitam ca orice reduta, imperiu, societate se prabuseste cu ajutorul cozilor de topor din interior. Asa ca, unitate sa avem, bani sunt, restul vine de la sine.

 3. Sucuuule, lasa tata declaratiile ca la sfarsit plangi cand termini pe 4 cu echipa asta fara noima.
  Baga banu si dupa comentariile.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.