Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristiano Bergodi a vorbit despre problemele de lot. Cu ce probleme se confruntă Rapidul înainte de meciul cu CFR

Cristiano Bergodi a susținut o conferință de presă înaintea meciului cu CFR Cluj. Antrenorul a anunțat că nu se va putea baza pe unul dintre cei mai importanți jucători din ultima perioadă, Răzvan Oaidă, care nu s-a recuperat după accidentare.

Cristiano Bergodi a vorbit înainte de meciul Rapid – CFR

De asemenea, din lot nu vor face parte nici Mattias Kait (suspendat), Dragoș Grigore (accidentat) și nou-venitul Kevin Soni (nepregătit).

„Întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat, care arată foarte bine. Va fi un meci foarte dificil, dar suntem optimiști. Jucăm acasă, avem publicul în spate și sper că vom arăta bine. CFR a schimbat mult și a ajuns repede la o echipă bună, închegată, cu relații de joc solide.

Starea de spirit e bună. Am luat un punct în ultimul meci, s-a vorbit mult, dar s-a văzut că și Galați e echipă grea. A câștigat în această etapă la Craiova și nu e ușor. Așteptările erau mari, dar am luat un punct și a fost bine și așa. Sperăm ca acum, la un meci foarte greu, cu o echipă competitivă, să câștigăm.

Avem tehnologie, putem analiza adversara. Echipa lui Dan Petrescu se știa foarte bine, a antrenat mult timp la CFR, dar cu Mandorlini nu se știe bine ce poate pregăti. A și schimbat sistemul, a jucat uneori 3-5-2, uneori 4-2-3-1, acum cu romb. Cine știe ce pregătește? Nu putem să știm, dar noi suntem pregătiți.

Din partea mea nu veți auzi niciodată să vorbesc despre arbitri înaintea unui meci. Nu vreau să declar cine știe ce despre un anumit meci. Eu mă gândesc numai la terenul de joc și sper că va fi un arbitraj bun. Eu aflu numai înaintea meciului cine e arbitru. Nu mă uit, nu mă interesează. Eu sper numai că va fi un arbitraj bun și să câștige cine e mai bun.

Ar fi super dacă am câștiga acest meci. Eu sunt întotdeauna optimist, dar și realist. Jucăm cu una dintre cele mai bune echipe, locul din clasament spune asta. Noi vrem să rămânem cât mai sus în acest început de campionat.

Răzvan Oaidă e în recuperare. Din păcate, nu poate fi în lot. Nu știu cât va lipsi. Doctorul poate spune asta, eu nu știu, dar cred că e aproape. Pe Kevin Soni nu cred că îl vom vedea mâine, nu. Ar fi prea repede. Nu, nu e în lot pentru că nu e pregătit. Încet, încet se antrenează. Kait e suspendat. Dragoș Grigore mai are probleme și se antrenează separat. În rest, ceilalți sunt în lot”, a spus Cristiano Bergodi.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Lasă scuzele, Bergodi, știm că nu bateți azi. Deocamdată nu sunteți în stare și basta. Asta e, dacă se chinuie Man United sau Chelsea, are voie și Rapidul.

  2. Domnilor, inaintea fiecarui meci echipa noastra are nevoie de incurajari, nu de critici ca ale lui ”si ce daca”. E timp destul pentru critici, vaicareli, injuraturi etc dupa meci, daca va fi cazul.
    Eu sper sa facem un joc bun si sa castigam in seara aceasta.
    HAI RAPID!

  3. Nu exista probleme de lot! Nu vrem sa auzim de asa ceva, cum nu vrem sa auzim ca suntem obositi pentru meciul de la Botosani. In aceasta vara, am bagat aproape 4 milioane de euro sa intarim acest lot! Avem un lot competitiv! Avem solutii pe toate posturile! Lotul este perfect valoric si numeric! Acum vrem 1-3 si Cupa Romaniei!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.