Cristian SapunaruRapidȘtiri Rapid București

Cristi Săpunaru este sigur: „Nu ne stă nimeni în cale!” Căpitanul Rapidului a vorbit și despre obiectivele clubului

Rapidiștii au urcat pe locul trei, cu 14 puncte, la egalitate cu CFR Cluj și Universitatea Craiova și, chiar dacă au avut un start modest de sezon, jucătorii au prins încredere pentru următoarea parte a sezonului, scrie sport.ro care citează PRO TV.

Cristi Săpunaru, căpitanul Rapidului, crede că, fără greșeli individuale, Rapid ar fi greu de oprit în Superligă.

„S-a schimbat un pic stilul de joc, suntem mult mai ofensivi. Dacă eliminăm puțin greșelile pe care le-am făcut, cele personale… nu vreau acum să par penibil, dar nu văd o echipă care să ne stea în cale în momentul în care jucăm fotbal

Noi ne batem la locurile 1-3. Cred că în momentul de față Rapid joacă fotbal. Nu știu cine a vorbit de titlu, obiectivul nostru este 1-3, inclusiv titlul. Plus Cupa României. Dar nu a fost obiectiv sută la sută titlul. Eu am spus obiectivul definit de club”, a spus Cristi Săpunaru, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Castigam 2-3 meciuri si suntem campioniiii la …. declaratii . Vine iarna aduceti niste feline si mai scapati de 5-6 din lotul actual.Italieni l au citit pe bergodi ,altfel antrena in tara lui in lig.2

  2. Numai vorbe. Se vede în meciul de azi cu Otelul ce bine jucați. Slab, foarte slab. Asa ca mai usor cu declarațiile.

  3. Corect, evoluam ca lot si joc. Atentie tocmai la compartimentul defensiv unde suntem deficitari in jocul aerian. Nu avem talie . Normal cu Otelul ar trebui sa defilam, dar sa nu uitam de substraturi (arbitrii, pariuri, etc) .

  4. Da da asta e atitudinea unui capitan . Hai să ne batem ptr 3 puncte in fiecare meci si la final sa fim campioni adevărați!!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.