RapidȘtiri Rapid București

Contre intre conducatori inainte de Rapid – CFR. Angelescu e ironic, iar Balaj ii raspunde. De la ce a incepu

După ce Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid, a comentat arbitrajele favorabile pe care CFR Cluj le-a avut în ultima etapă din Superliga, Cristi Balaj a reactionat intr-o interventie telefonica la emisiunea ProSport Live.

Contre intre conducatori inainte de Rapid – CFR. Angelescu e ironic, iar Balaj ii raspunde. De la ce a inceput totul

Conducatorul CFR-ului ii cearta pe rapidisti si aduce aminte de episoade din trecut cand echipa sa a fost dezavantajata.

„Nu sunt în măsură cei de la Rapid să comenteze despre arbitraje. Poate își amintesc ce s-a întâmplat la meciul din sezonul trecut când a fost domnul Cătălin Popa la centru.

Când am vorbit despre ei mi-am cerut scuze, după am întors spatele și acum mă mușcă de picior. Nu e posibil un astfel de comportament. Dacă pregătesc meciul de luni… Am să mă opresc și nu o să vorbesc mai multe pentru că sunt în avantaj cei de la Rapid în raport cu CFR Cluj când e vorba de arbitraj. Nu e cazul să vorbească ei despre noi”, a spus Cristi Balaj pentru prosport.ro.

Ce a declarat Victor Angelescu

„Am observat că e ceva obișnuit ca cei mai mulți dintre conducătorii cluburilor din Liga 1 să nege până în pânzele albe când sunt favorizați, chiar dacă se vede negru pe alb. Iar când sunt dezavantajați urlă cât mai mult. 

Nu este și cazul nostru. Când am fost dezavantajați am fost supărați, dar dacă au existat greșeli pentru Rapid am recunoscut.  Am văzut anumite explicații. Penalty-urile din CFR Cluj – Petrolul sunt clare. Unul este cât casa, nu poți să nu-l dai! Primul e penalty, dar nu este atât de evident. Dar spun că cel puțin al doilea a fost clar penalty. 

Lumea a dat foarte mult în Istvan Kovacs, dar mie mi se pare un arbitru foarte bun. Ne-a arbitrat de multe ori, am avut și înfrângeri cu el, dar mi se pare cel mai bun arbitru al nostru.  Chiar dacă a făcut gafele de duminică sunt convins că nu le-a făcut intenționat și sunt convins că rămâne unul dintre cei mai buni arbitri. Dar, asta nu înseamnă că nu s-a greșit flagrant în favoarea CFR-ului. 

Normal ar fi fost ca domnul Balaj să iasă și să recunoască, măcar la al doilea. Acolo nu ai cum să spui că nu a fost penalty. Mai clar de atât…”, a declarat Victor Angelescu pentru emisiunea „Exclusiv Rapid”.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Lasati fratilor asta si mai bine vedeti pe jsp ca au pus poza aluia care l-a injurat pe Dawa , imbracat cu echipamentul Rapidului si toata lumea injura Rapidul la foc automat. Ce jigodii. Conducerea clubului ar trebui sa aiba o replica la treaba asta, pentru ca baiatul ala nu are nici o treaba cu Rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.