Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Claudiu Petrila e fericit după victoria cu Dinamo: „Sperăm să o ținem tot așa”

La finalul partidei cu Dinamo, Claudiu Petrila a precizat că este mulțumit că Rapidul a câștige, având în vedere seria de rezultate modeste în startul mandatului lu Cristiano Bergodi.

„Suntem fericiți, am lucrat bine în aceste zile, important e că nu am primit gol, am marcat și patru. Dar importante sunt cele trei puncte. Ne-am dat seama că trebuie să ne trezim, treceau meciurile iar noi eram tot în spate. E bine că am reușit să ne revenim și am legat trei victorii la rând.

Am reușit să dăm gol repede și pe urmă i-am deschis mai bine. Și eu i-am dat pasă de gol lui Oaidă, suntem chit. Atmosfera e bună, trebuie să continuăm tot așa.

Rrahmani e un jucător foarte bun, un atacant care știe să profite de spații, sperăm să o țină tot așa”, a declarat Claudiu Petrila la finalul meciului.

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Nu-mi vine să cred câte transferuri reușite a putut face Rapidul.
    Braun bun din primul meci, Oaidă la fel (aproape sigur va fi convocat la Națională), Petrila perfect din prima, Rrahmani 4 goluri în primele trei reprize, Borja suveran de la primul meci ca titular. Funsho, adus astă-primăvară, domină postul în ligă.
    Și abia aștept primele goluri ale lui Cîrjan, un talent la fel de mare ca Petrila.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.