Daniel NiculaeRapid

Un fost jucător al Rapidului îi ia apărarea lui Daniel Niculae: „E trist! Merită mai mult respect.”

Ovidiu Herea a intervenit în conflictul dintre fanii rapidiști și Daniel Niculae pentru a-și exprima dezacordul față de atitudinea suporterilor.

„Cred că se astepta şi el, toţi. Când Rapidul nu are rezultate el să fie primul criticat. La Rapid mereu a fost aşa, toţi foştii mari jucători au avut orgolii din ăstea, pe care eu nu le-am înţeles. E trist că se întâmpla asta, Niculae a pus suflet şi pune.

E trist. Niculae s-a implicat mult. Angelescu a venit prin el, Şucu la fel. A făcut lucruri bune pentru Rapid, merită mai mult respect”, a spus Ovidiu Herea, potrivit Orangesport.

Daniel Niculae nici nu se gândește la demisie și dă asigurări că Rapidul își va reveni: „Sunt ferm convins că ne vom îndeplini și obiectivele stabilite la începutul sezonului. Adică primele trei locuri”

Daniel Niculae a dezvăluit că nu a fost prezent la eșecul cu Petrolul, scor 0-2, iar asta din cauză că s-a simțit extrem de rău. După ce Rapid a bifat al treilea meci fără victorie, o parte din fanii rapidiști l-au jignit pe președintele clubului giuleștean, însă el nu i-a condamnat prea dur pe aceștia și a spus că, având în vedere ultimele două înfrângeri din campionat, le înțelegere furia într-o oarecare măsură.

„E prima oară când vorbesc cu presa după meciul cu Petrolul. Din păcate nu am putut fi prezent și fizic la meci pentru că nu m-am simțit foarte bine, abia luni după amiază am reușit să ies din casă. M-am simțit foarte rău, am și vomitat, de aia nu am venit la meci.

Nu a fost chiar întreg stadionul din ce am înțeles. Nu sunt de acord și nu voi fi niciodată de acord cu injuriile, dar trebuie să-i înțelegem și pe suporterii noștri pentru că nu am început foarte bine acest campionat. Vă dați seama, după ce îți înscrii două autogoluri într-un derby contra Petrolului, vine a doua înfrângere consecutivă, lucrurile nu sunt în ordine. Îi înțeleg din punctul acesta de vedere, încercăm să reglementăm lucrurile, și să reușim să câștigăm duminică.

Da… Niciun jucător cu trecut rapidist, mai ales că eu sunt născut și crescut acolo, nu merită să fie înjurat. Din păcate acestea au fost lucrurile, trebuie să ne punem și în pielea suporterilor, pe marea majoritate dintre ei îi înțeleg, e și o frustrare a lor… Nu am reușit să câștigăm contra Petrolului, veneam după o altă înfrângere.

Poate nici jocul nu a fost atât de bun pe cât au sperat ei. Ați văzut, lumea a încurajat echipa până spre final… Dacă noi ne-am fi ridcat la nivelul suporterilor, cu siguranță am fi fost pe primul loc. Însă sperăm să o facem pe viitor”, a declarat Daniel Niculae pentru fanatik.ro.

Daniel Niculae nu are de gând să își dea demisia, deși mulți fani i-au cerut-o. Președintele Rapidului este convins că lucrurile se vor regla, iar giuleștenii vor începe să câștige din nou meciuri.

„Nu! Nu, pentru că suntem la început de campionat, lucrurile se pot reglementa, sunt foarte mulți jucători noi aduși, unii dintre au venit destul de recent, sunt niște reglaje care nu sunt puse la punct.

Sunt ferm convins că echipa va arăta cu totul și cu totul altfel și la fel de convins sunt că ne vom îndeplini și obiectivele stabilite la începutul sezonului. Adică primele trei locuri. Normal că sunt optimist, dacă nu aș fi optimist, nu aș fi în această funcție. Dacă aș ști că Rapidul ar câștiga campionatul an de an, aș fi primul care…”, a spus Daniel Niculae pentru aceeași sursă.

 

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Nico trebuie să rămână președintele Rapidului cel puțin 20 de ani de acum înainte.
    (De Sulămică nu le pasă decât Luizelor înfierbântate 😄)

  2. Demisia lui carafa,a fost beat de nu a venit la meci,ti-am zis sa nu le amesteci?
    Acum oricum o sa zbori,de ce,pai ai stiut cu mingea cat de cat,acum nu sti cu transferurile,ai adus jucatori de liga 2,tu si cu minoritaru,asta mare va crezut!!!!
    Acum sa vedem cum mai treceti de locul 13,o sa jucati baraj de retrogradare,o sa ajungeti in liga 2,o sa vezi nea carafa!!!
    Off..Sa o frec pe luiza daca toti o vreti,o facem posta!dracu stie cine e si panarama asta!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.