Cristiano BergodiRapid

Un fost jucator al Rapidului e transant dupa declaratiile lui Bergodi: „Cred ca pierde vestiarul dupa ce a spus aseara”

Robert Niță este de părere că tehnicianul giuleștenilor a greșit făcând anumite declarații despre jucători, imediat după partidă, adăugând că există și anumite probleme în vestiar, scrie fanatik.ro.

„Există o nemulțumire în rândul jucătorilor referitoare la metodele de antrenament în momentul de față la Rapid.

Bergodi cred că pierde vestiarul după declarația de aseară, nu ai voie să spui. Braun pleacă direct de la meci după 10 minute de la finalul jocului în parcare. Nu înțeleg, cu toate că aici are scuze Bergodi, că vine cu doar patru zile înainte de startul campionatului. Nu sunt transferurile lui. 

Cu ce joacă mai bine Onea decât Junior Morais la Voluntari pe care îl scoți după 45 de minute. Suntem în criză, să nu ne mai ascundem de cuvinte și de realitate”, a declarat Robert Niță, potrivit Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

14 Comments

 1. Atentie la revolutie. Nu mai e ca pe timpuri, sfanta pulaneala la talpi si palme, o noapte la bulau si a doua zi gata, acasa la caldurica. Acum e cu recunoastere faciala, filmari, te trezesti in zi de meci ca te plimbi prin parc si daca tragi lozul cel mare te invarti si de o amenda ce-ti mananca intretinerea si fondul de tigari.

 2. Toata lumea de la rapid are valoarea pupezei,jucatori de logii inferioare,carafa ori esti prost ori esti prea prost!!!!

 3. Băi rapidisti veseli ati gresit liga a voastra este a patra luatil pe antrenorul circar si lasatii în pace pe Angelescu si
  Suncu ,adevarati Rapidisti au rabdare si sunt în liga 1Rapidul va fi o echipă mare chiar daca umbra si dezbinare facută de așa zis mare rapidist care este cănd vrea el!? Sper că nu va mai fi niciodata antrenor în Giulesti

 4. Jos Angelescu, jos Şucu, jos Niculae. Mă uit la comentarii şi mă închin. Dacă pleacă investitorii unde ajungem, Rapidiştilor?
  Dacă s’ar lua patronii după voi…

 5. Vino la Dinamo, domnu Șucu, să facem un superclub românesc adevărat. N-ai ales bine, Giulești e mahalaua eșecului. Hai la o treabă serioasă!

 6. Vestiarul l-a pierdut deja, cu doua etape in urma, dupa schimbari!

 7. Deci stai sa inteleg planul, dam jos omul care baga bani in echipa si… dam noi banii? Sau cine? Investitorii investesc, președintele e cel care, în primul rând, trebuie să își asume răspunderea pentru că teoretic el e ăla care a luat deciziile care ne-au dus aici. E nevoie de profesioniști, nu de „rapidisti„.

 8. Mâine, veniți în Giulești la revoluție! Vom curăța Rapidul de toate uscăturile: arogantul Niculae, șarlatanul Angelescu și mincinosul Șucu.
  Cuvântul de ordine: Rapidul – rapidiștilor!

 9. …(LE) doar Rapidul putea sa isi dea e boabe singur. E chintesenta noastra. Acum doare, dar o sa radem peste 10 ani

 10. Trebuie putina rabdare, toata lumea de la Rapid are valoare.
  …dar e nevoie de timp pentru omogenizare.
  In alta ordine de idei, doar Rapidul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.