Dumitru DragomirGigi BecaliMarius SumudicaRapid

Șumudică are două oferte din Superliga, dar e sfatuit să nu le accepte: «Mai așteaptă, o să fie «verde» către Rapid»

Dumitru Dragomir este de părere că șefii alb-vișiniilor au făcut o greșeală atunci când nu l-au numit pe Marius Șumudică pe banca tehnică a echipei. „Oracolul din Bălcești” consideră că Șumudică era liantul perfect între galerie și echipă, scrie gsp.ro.

Probleme există peste tot, nu numai la Gigi Becali. Nu există fotbal fără probleme, dar ele trebuie rezolvate. Asta este arta unui conducător, să rezolve problemele.

Dan Șucu este un foarte bun om de afaceri și un om serios. Eu spun că el și Angelescu sunt oameni serioși. Problema e că nu au luat un antrenor care să se muleze precum mănușa la Rapid, cum era Șumudică de exemplu.

Dacă îl puneau pe Șumudică și lucrurile mergeau prost, toate erau luate în piept de Șumudică. Acum le ia Șucu. Când o începe toată tribuna să-l înjure și să-l alerge pe calea ferată… El e un om foarte bun, dar a fost influențat să nu-l ia pe Șumudică.

Dacă îl lua pe Șumudică avea liniște și acasă, și pe stadion. Șumudică era ca o mănușă pentru Rapid. M-a sunat Șumudică aseară și mi-a spus că are ofertă de la două echipe, una cu bani, una mai săracă. Una are suporteri fulminanți. I-am spus în felul următor: «mai așteaptă, o să fie «verde» către Rapid»

El a zis că e supărat. «Băi, ești supărat vreodată pe Rapid?» «Nu, nea Mitică, că Rapidul e viața mea!» «Atunci mai așteaptă, mă, puțin!»

Faptul că m-a consultat este absolut deosebit. Și când a mers prin Turcia, eu l-am învățat să se ducă acolo. Și când a fost să se ducă la Gigi Becali, unde a avut ofertă bună. El a zis că e rapidist și nu se duce la Steaua. A greșit. Dacă se ducea la Steaua, ieșea campion cu Steaua

Dumitru Dragomir, la GSP Live.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Asa e, Mache! Cam asta am vrut si eu sa zic, dar mi-ai luat-o inainte.

  2. Din pacate, aducerea lui Bergodi nu a fost inspirata, pentru ca nu este un antrenor de rezultate imediate. Este meticulos si are nevoie de timp. La Rapid nu are parte de asa ceva. Probabil ca dupa meciul cu gazarii, daca nu se castiga, va pleca.

  3. Avem cel mai bun lot din Liga 1 și ne târâm din cauza unui antrenor expirat care de 20 de ani nu e în stare de nimic.
    Mă uitam la el în timpul meciului, prin minutul 5 stătea cu gura căscată ca un pește pe uscat, prost și neputincios. Ce să aștepți de la el? Trebuia să rămână la Sepsi, ăla e nivelul lui, acolo ești decorat pentru locul 6.
    Și toate astea pentru că Nico și Angelescu își permit să aibă “orgoliu“. Bă, de orgoliul rezultatelor n-ați auzit?

  4. Ca de obicei Dragomir spune lucruri trăznite! Sumudica o să ajungă la Rapid poate doar când vor pleca Niculae și Angelescu!
    Valoarea și atasamentul i-ar da dreptul să antreneze oricând Rapidul, dar așa suntem noi obișnuiți să punem orgoliile mai presus de respectul pentru cei care știu ce înseamnă acest club. Păcat, domnule Sucu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.