Daniel NiculaeRapid

Rică Răducanu șochează: „Niculae ar fi trebuit înjurat mai demult. Stă degeaba la club, nu face nimic”

Rică Răducanu a oferit o reacție extrem de dură la adresa lui Daniel Niculae după înfrângerea cu Petrolul, acuzându-l de faptul că stă degeaba la club. Mai mult, legendarul rapidist susține că ar fi trebuit admonestat mai demult de suporteri, lăsând să se înțeleagă faptul că înjurăturile de la finalul meciului de duminică sunt îndreptățite.

„Mă deranjează ca suporter. Acum nu mai sunt băgat în seamă de nimeni din club. Ce să zic? M-am uitat. Am rezistat. M-a luat nevasta mea la mişto, dar am rezistat. Rapidul intră în istorie oricum în toate felurile. Acum intră cu autogolurile astea. Au început două la un meci, unul la altul. Intrăm în istorie să ne ţină minte lumea.

Galeria trebuia să-l injure de mai demult. Niculae stă cam de mult timp pe acolo fără să facă nimic concludent. Rezultate sau să ajute cu ceva clubul. Eu aşa cred”, a declarat Rică Răducanu, potrivit Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. Nu este frumos ce face Rică. Nu trebuie să împroști cu noroi dacă nu mai primești și tu o ciosvârtă. Dacă i se dă și lui acolo ceva,să vezi ce mai laudă. Dar nu este aceasta marea problemă a să. Poate își aduce aminte de ce ș-a luat zborul de la Rapid. Nu cumva că a trădat în meciul cu Progresul, contracandidata la promovare? A luat 3 goluri, unul mai ridicol decât celălalt. Primul de cascadorii râsului sau de prost trădător; la o minge în adâncime pe vârful lor de atac Țevi, Florin Marin a vrut să intervină dar el marele Rică a ieșit la marginea careului și a strigat că degajează el. În loc să degajeze a dat pe lângă mingie lăsându-l pe Tevi cu poarta goală în fața și cu mingea la picior . La golul de 0-2 o fază asemănătoare,decât că s-a făcut că se duce după o minge ricoșată din stâlpul stâng al porții pe linia de fund, permițând extremei să trimită nestingherit balonul în fața porții goale și inevitabilul 0-2 s-a produs. După pauză Sandu Neagu a egalat,dar tot pursângele rapidist i-a ajutat pe bancari să plece victorioși și să apere la promovare în dauna Rapidului. Și astfel ș-a făcut apariția inimosul Ioniță în poarta Rapidului. În rest tot respectul pentru TAMANGO.

 2. Ma asteptam la fanii de carton sa-l injure pe rica, dupa ce au facut-o cu dumitriu au continuat pe acelasi stil slugaresc, de sub bila dreapta a lui niculae! 😂 jegosii sunt prezenti la apel inca o data :))

 3. De ce sa-l injure pe Niculae? Poate e deochiat, sa-i descante , sa-i puna ventuze, sa-l stropeasca cu aghiazma. Mai stiu eu pe unu’ care nu facea nimic, statea rezemat de bara si manca seminte. Si Neagu nadusea pe bicicleta, dadea ture ( asa il pusese Zimbru) si tot nu l-a bagat in meci ( ultimul meci al lui Dinamo pe timpuri, in Giulesti, cu Dulap, Salceanu grasu’ nadusi la c.r, era vara) Asa e la Rapid. O fi omu’ deochiat.

 4. Ricu blatistul a vândut titlul Rapidului din 1971. De aia au plecat Dan Coe și Lupescu, mai mult de scârbă decât pentru bani.

 5. Borza pt regula under 21, el si Carjan. Ciudat e ca nu este folosit si El Sawy (19 ani) . A venit Lobont. El si Giovani Becali fac transferurile. Niculae e decorativ. O fi bine, o fi rau? Urmeaza exod de jucatori, pt comisioane? Urmeaza ingroparea ca pe timpul lui Copos? Tot din interior, Vama & co. Sa vedem.

 6. Marțafoiul ăsta dravidian crede că Rapidul trebuie să se învârtă în jurul lui și că Nico e obligat să-l răsfețe zilnic ca pe un puradel proaspăt fătat.
  Bă Ricane, ai uitat cum te-ai dus pe vremuri să-ți umpli mațul gros la Steaua? Atunci uitaseși de Rapid, ai? Atunci nu erai „legendă”, maimuțoi decrepit ce ești.

 7. Nasosule,bravo,tu trebuia sa fi presedinte,foarte bine vezi acest fenomen!pacat ca esti cu-n picior in groapa!!!
  Halal jucatori,halal locul in clasament,ce sa facem,luptam la retrogradare,3 pct nu o sa mai luam repede cu asa muraturi moi!!!

 8. Stie cineva, de ce l-am luat pe Borza/? Bani aruncati…ce plusvaloare aduce? Daca nu l-a mai luat ciobanul, e clar ca e ceva la mijloc. Precis nu o sa joace, sau daca joaca, joaca prosst ca nu are cum sa il resusciteze HAgi…Teapa!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.