Cristiano BergodiMarius SumudicaRapid

Marius Șumudică nu e impresionat de transferul lui Andrei Borza la Rapid: „Nu e un număr 10 sau un golgheter, nu știu cât va ajuta să iasă din criză”

Marius Șumudică este de părere că Rapid a făcut o investiție bună pentru viitor, însă nu crede că Andrei Borza o poate ajuta pe formația din Giulești să iasă din criza în care se află în prezent.

Totodată, Șumi este de părere că Junior Morais va fi sacrificat, iar cel care o să joace titular pe postul de fundaș stânga va fi Andrei Borza și a explicat de ce.

„E o investiție bună pentru viitor, nu știu cât va ajuta Borza în momentul de față Rapidul să iasă din criză. Nu e un transfer să zici «am luat un număr 10 sau un golgheter».

Pentru viitor, e un transfer ok și,  în condiții normale, el nu poate decât să crească. La 17 ani, E campion cu Farul, are un sezon în spate.

La U21 nu m-a impresionat să fiu sincer, dar sunt ferm convins ca dacă va rezista presiunii, pentru că vine într-un moment greu, sunt ferm convins că Bergodi va începe cu el under ca să câștige un jucător ofensiv. Cred că se gândește la asta.

E un lucru benefic din punctul ăsta de vedere, dar eu o văd pentru viitor”, a declarat Marius Șumudică, conform Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Junior Moraes lupta pentru cauza lui ,de jucator. Nici vorba sa fie sageata lui Sumudica. Nu se compromite, are caracter. Altii sunt mascatii fani Sumudica. Cui nu i se potriveste jocul in viteza pe care Bergodii incearca sa-l implementeze? Intrebare retorica.

  2. De fapt ce mai vrea Sumudica? A vrut sa-l impuna galeria ca antrenor, sa nu se „ploconeasca” el intr-o discutie fata in fata cu Sucu si Angelescu. Acum continua cu critici fata de cine, cui face rau decat Rapidului? Sucu nu pleaca; daca pleaca ne-am c..cat in scaldatoare.Si asa ne-au inconjurat impresarii avizi de comisioane. Chiar daca pleaca Bergodi, Sumudica tot nu o sa fie pus. Il aduce pe Chivu, pe cineva dinafara. Si asa antrenorul Sumudica a disparut, a ramas analistul.

  3. Sa zică el vreodată ceva de bine?! Dacă acum l-ar chema Șucu i-ar linge pantofii ! Strugurii sunt cam acrii nu?!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.