Dan ȘucuRapid

Marian Iancu, reacție după imaginile cu Dan Sucu la finalul meciului cu Petrolul:”După meci am văzut imaginile cu dânsul și mi-a trezit niște amintiri mai rele”

După ce a urmărit meciul cu Petrolul Ploiești și a văzut imaginile cu chipurile înmărmurite ale investitorilor la finalul meciului, Marian Iancu a dezvăluit că s-a rezăvut pe el și a evidențiat că l-a avertizat deja pe Dan Șucu în acest sens.

„Din nefericire ceea ce am anunțat eu aici la radio s-a întâmplat! Eu m-am bazat pe experiența mea de conducător, am fost în poziția domnului Șucu, chiar după meci am văzut imaginile cu dânsul și mi-a trezit niște amintiri mai rele, tragedii mult mai mari de cât cele petrecute în etapa a 5-a, într-un campionat românesc. Eu am pierdut la Timișoara o Cupa României cu 40.000 de oameni în tribune, chiar cu Rapidul.

Am pierdut la Timișoara un campionat, cu Urziceni, tot cu 40.000 de oameni în tribune într-o penultimă etapă, deci eu am trăit asemenea evenimente și experiența la vârful campionatului cu o federație ostilă, cu un campionat foarte puternică.

Păi ce echipe erau pe atunci și ce echipe erau în campionatele europene și la ce nivel se ajungea, deci se poate și mai rău întotdeauna. Ceea ce am declarat de-a lungul timpului și mi-am declarat ostilitatea față de domnul Șucu, au fost doar bazate pe experiență și analiza simplă a ceea ce se întâmplă la clubul Rapid”, a declarat Marian Iancu la Radio Sport Total FM.

S-ar putea sa te intereseze

11 Comments

 1. Cioroiancu mai are un proces și se pare că-l așteaptă o nouă vacanță pe pârnaie 😄

 2. In atentia guristilor Dragomir,Iancu si celorlalti latrai, ( stiri pe surse) se pare ca „gastile” ( cum ne-a numit galeria mosu’ ala de 77 ani, Mitica ) i-au luat bilet la tribuna VIP , la meciul cu Faru, lui Marian „Ceausescu” pentru cateva interviuri blitz. O fi adevarat? Interesant! Se muta camerele tv pe latrai si astfel v-or avea parte la blitz interviuri de mult dorita si ravnita publicitate. Hai Rapid!

 3. Acest infractor ar trebui sa explice cum a reusit sa faca sa dispara un club de traditie din fotbalul nostru si asa sarac, un club cu istorie, cu fani si pasiune asa ca Poli Timisoara. Acest ipocrrit numit ” cioroiancu ” de Giulesti pacat ca e de Giulesti pateaza cartierul. E murdar acest personaj!!
  Daca era asa bun conducator defuncta Poli era campioana ani la rând

  PS. Taxi number one din Bucuresti nu mai exista!! De ce?
  A fost patronata de acelasi „cioroiancu”
  Halal conducere cu delicventu’

 4. Pana una alta ce a zis asta s-a adeverit! E suparare mare pe sub biroul lui niculae, e clar! Lasati ba baieti, va ia niculae voluntari dupa el si cand se muta cu presedintia la echipe de amatori in liga a treia, nu va faceti griji! 😂😂😂

 5. Singuri impotriva tuturor se refera la echipa si galerie. Asa este si acum, nimic nou sub soare, si asa v-a fi. Dar galerie nu inseamna toti latraii care apar sa critice pe la televiziuni sa si faca imagine (Dragomir, Vama, Robert Nita, Sumi, etc) acum vad ca si la radio (Iancu). Galerie suntem aia care am mers si mergem dupa echipa, care am suferit si suferim nestiuti dar mergem inainte cu Corsicanu si Bocciu acum, cu Mache, Mincea, Tudorica mai inainte. Nu trebuie sa se erijeze nimeni in purtatori de cuvant si de dorinte ale galeriei, nici analisti, impresari nici intervievati pe care ,hai sa fim sinceri ii doare in c.r de Rapid, tinta fiind banii. Acum ai lui Sucu.

 6. Cu astea reusiti sa puneti in umbra comunicatele galeriei. Cu cat nu sunt bagati in seama este mult mai bine.
  „Singuri impotriva tuturor” este mai adevarat ca niciodata.

 7. Haideți oameni buni, ce naiba! Cum avem probleme, cum apare toată lumea să arate cu degetul, să bage bățul prin gard sau să arunce cu pietre. Mi se pare incredibil ce popor rău suntem, plin de frustrări, de probleme, care de abia așteaptă astfel de momente ca să refuleze asupra noastră și astfel să aibe pe moment un pic de satisfacție (din categoria: „să moară și capra vecinului”). Slab popor, slabă nație.

 8. Unde declara si asta ? La radio ?! Ha Ha ! Nu incape pe ecran, nu-l invita nimeni pe sticla? Poate, poate il baga cineva si pe el in seama.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.