Cristiano BergodiDaniel NiculaeRapid

Liviu Ungurean, reacţie după înfrângerea cu Petrolul: „Daniel Niculae trebuie să îşi asume transferurile ratate şi aroganţa care persistă la Rapid”

Liviu Ungurean a spus că nu e momentul ca Marius Şumudică să vină la echipă în acest moment. „Bocciu” a făcut un apel şi la Dan Şucu, căruia i-a cerut să aducă oameni competenţi la club.

„Noi am susţinut echipa. Aţi văzut ce se întâmplă. Eu cred că a venit momentul ca domnul Şucu să facă curăţenie la club. Daniel Niculae trebuie să îşi asume transferurile ratate şi aroganţa care persistă la Rapid. Bergodi nu are nicio vină. Când am spus să vină Marius Şumudică în prima etapă, nu s-a vrut. Acum nu mai vrem noi să vină Marius Şumudică. Să vină să îl înjurăm şi pe el? Să îl aducem să îl compromitem? Momentan, nu cred că este momentul să vină Şumudică.

Eu cred că lui Bergodi îi trebuie timp, dar oricum cred că e o pălărie prea mare. Eu cred că că Daniel Niculae e bărbat şi poate să suporte. I-am înjurat pe toţi rapidiştii. Dacă vrem să fim profesionişti, trebuie să aducem profeşionişti. Dacă vrem să fim râşii României, rămânem cu conducerea din Liga 4. La acel autogol nesimţit am lăsat şi eu capul în pământ”, a spus liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, la fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Fara galerie,asa a zis italiano,deaia nu dau goluri,only fans si compania 🙂

  2. Asta-i blestemu lu Sosodica ca nu l-a pus antrenor! Cred ca trebuie adus un popa in vestiar sa tamaie tot, dulapuri, dusuri, echipament, mingii, autocar… , sa scape dracu da Satana care le-a intrat in oase. Alta scapare nu cred ca este ca le-adat da greu, din tot sufletu.

  3. Eu nu cred că transferurile nu sunt bune – o sa vedeti ca echipa va fi pe podium cu Bergodi antrenor dar are nevoie de timp – grav este ca s-au pierdut puncte multe cu echipe de playout dar o sa se redreseze situatia si jocul Rapidului !

  4. La ce lot avem ar trebuii să defilam, valoare este doar tactica nu e bună, tot respectu pt Bergodi, dar nu se potrivește cu spiritul Rapidului, nu poți sa schimbi echipa de la meci la meci

  5. Nico transfera aberant, Bergodi nici nu are material dar nici inalta clasa de antrenor iar Angelescu se baga la lucruri pe care nu e stapan. Cand Mutu a incercat sa construiasca un 3-5-2 flexibil, care se putea transforma in 4-3-3 sau 5-3-2 sau mai stiu eu ce formula, Nico i-a pus pumnul in gura si Mutu a plecat. Transferurile au fost facute pe ideile lui Mutu, iar acum Bergodi e picat din luna, ca are alte idei de joc. Cel putin Sucu nu se baga decat cu banii.

  6. Când era Burcă președinte, bocciii îl țineau în brațe pe Nico. Și până la urmă în 2021 i l-au băgat pe gât lui Angelescu!
    Așa se întâmplă când conduce galeria. (Niculae e ca Johannis: l-a vrut “poporul“ 😄)

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.