AdevaratDezvoltare PersonalaGândurile lui Leasă

Legea 369 chiar functioneaza! Iata cateva dovezi

In urma cu 2 ani, postam acest clip pe youtube:

De atunci si pana in prezent, clipul a strans peste 20.000 de vizualizari. Prima dorinta pe care mi-am pus-o a fost ca acest clip sa stranga 10.000 de vizualizari. Bifat! ✅

Sunt multe alte dorinte pe care mi le-am pus si s-au indeplinit. Si multe care urmeaza. Pentru ca acum cred si mai mult in visele mele si sunt ferm convins ca ele vor deveni toate realitate!

Mi-am dorit sa merg la NOR si sa comand fara sa ma uit la pretul meniului, asa cum spunea Tiriac ca fac oamenii bogati. Am fost de trei ori pana acum. Recomand tot ce e in meniu.

Mi-am dorit sa calatoresc, la fel, fara sa ma zgarcesc atunci cand vine vorba de cazare, masa in oras, atractii si divertisment. Si pozele sunt edificatoare:

Mi-am dorit sa mai scot o piesa dedicata Rapidului… si asa a iesit FENOMENAL!

Mi-am dorit ca 1923.ro sa aiba 200.000 de vizitatori lunar. Imi parea, in acel moment, ceva de neimaginat. In acest moment, cand am ajuns la peste 900.000, nimic nu mi se mai pare irealizabil!

Si mai sunt inca foarte multe pe care nu imi doresc sa le fac publice, dar sper ca am fost destul de clar, suficient de expresiv pentru a va face sa credeti, la randul vostru, ca tot ceea ce am zis in clip functioneaza!

Am pastrat pentru final, modul minunat in care mi s-au indeplinit trei dorinte deodata:

Mi-am dorit sa imi gasesc flacara pereche, sa vad live un meci al Simonei Halep si sa apar la TV purtand hainele disponibile pe www.visiniu.ro (pentru a le face reclama).

Iata-le pe toate intr-o singura fotografie…

… dar si intr-un video senzational:

Mult succes in tot ceea ce faceti si aveti grija ce va doriti pentru ca… SIGUR SE INTAMPLA!

Dragos Leasa

1923.ro

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Ai vazut momentul celor de la Legia cand toti s-au ridicat in picioare ,in liniste purtand pe fata masti albe ,inexpresive., fantomatice. Impresionant. Cu banerul celor din Chiajna si cu ” Deguello ” la trompeta ar putea fi un moment cel putin la fel de impresionant. Succes!

  2. Un videoclip foarte reusit. Si o rugaminte ( daca ai posibilitatea; primul nostru lider de galerie (neorganizata) cand tot stadionul era galerie( cu talangi, huooo, seminte, ceva steaguri) a fost Tudorica Trompetistu’ Multe galerii ne-au copiat cantecele. Sa iesim putin mai mult in relief si sa readucem trompeta in galerie. Ar fi foarte utila. De exemplu , la intrarea adversarilor pe teren cateva acorduri din „Deguello” sigur ar impresiona. Melodia cu care mexicanii i-au tinut treji toata noaptea pe americani la Alamo „Desteptarea” la trompeta urmata de oleuri. Si multe alte momente. Daca ai posibilitatea sa introduci tu , sau macar sa sugerezi sefilor nostrii de galerie. Cu respect si „Hai Rapid!’ P.S. Bineinteles trebuie gasit un trompetist bun.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.