Rapid

Ionel Ganea, critici dure la adresa conducerii Rapidului: „Șumudică era cel mai potrivit pentru a fi antrenor”

Ionel Ganea, fostul mare jucător al echipei naționale a României, a avut un discurs devastator la adresa Rapidului și a făcut o dezvăluire incredibilă.

„Din punctul meu de vedere, cred că Șumudică era cel mai potrivit pentru a fi antrenor. Nu că ar fi fost colegul meu, dar el trăiește pentru clubul ăsta! Părerea mea e că Șucu e un om care nu se pricepe! Știi ce e curios? Zice că nu el ia deciziile acolo, că le ia Daniel Niculae. Dacă Niculae ia deciziile, sunt niște decizii greșite! Sau poate că are legătură cu diverși impresari. Dacă ai legătură cu impresarii… Rapidul se va «frige», stai cuminte!

Șucu face greșeli foarte mari, o să vadă el că se «curăță» singur! Cred că n-are oamenii potriviți în conducere. Plus că trebuie să mai ai în echipă și niște jucători care să aibă viteză”, a spus Ionel Ganea, conform GSP.ro.

Mai mult, fostul internațional român este de părere că Dan Șucu și Victor Angelescu, cei doi acționari de la Rapid, sunt influențați de Giovanni Becali.

„Eu cred că Rapidul e condus mai mult de Giovanni Becali! Multe transferuri au venit pe filiera lui, inclusiv antrenorul care e acum lucrează cu Giovanni. Plus că au venit mulți de pe la Cluj, de pe lângă Cluj. A venit Petrila, a venit Costache, a venit Braun. Adi Mutu și Pătrașcu lucrau cu el, deci uite că numai oamenii lui sunt acolo.

Nu e teorie, e realitate! Nu facem teorii, că nu suntem la școală! E o realitate conformă cu adevărul. Eu zic că pe Șucu îl fac ăștia «ca la Nufărul!». Nu știu ce să zic. 

Ori minte, ori nu știu… Cum să spună că nu el are putere de decizie? M-a surprins neplăcut. Păcat de Rapid. Ce să se întâmple? Le mai aduce Giovanni Becali doi jucători și gata!”, a mai spus Ionel Ganea.

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

  1. Salutare tuturor. Eu când am avut 18 ani mergând spre 19, mi a început tare mult Rapidul, şi dacă nu mă înşel atunci Rapidul era o forță cu jucători loiali, conducerea loială chiar dacă erau probleme dar făceau o treabă bună. Nu cunosc aşa bine conducerea de azi dar ca antrenor aş fi pus ori pe Şumudică ori Răzvan Lucescu de exemplu, nu pe Bergodi şi aş fi luat alte jucători dacă Rapidul doreşte să ia campionatul, dar aşa…, şi jocul nu e aşa bun cum au jucat sub conducerea lui Mutu… Sperăm să fie totul mai bine… să sperăm… dacă nu peste 3 sau 5 etape trebuie altcineva la conducere si ca antrenor. Nu băieți ?

  2. Am facut egal cu Sepsi (echipa neinregimentata), de, prima etapa. Am batut la Cluj (antrenor Petrea) cu o echipa a Clujului cu un joc de divizia C. Am facut egal ci Botosani ( partenera de afaceri cu FCSB( Becali) desi normal era sa batem (cu doua greseli individuale mari) , am pierdut la Voluntari! ( oare ce relatii are cu Becali, cu Dinamo, intrebare retorica) cu echipa de start cu jucatori fara valoare, cu schimbari ciudate,inutile. ( Bergodi?) iar cu doua greseli mari individuale. Adica 4 puncte mari si late in loc de normalul de 7, minim. Ne ducem pe topogan in mediocritate, sau chiar mai rau? Urmeaza Petrolul (neinregimentati). Ii batem, cum e normal sau iar echipa de start si schimbari aiurea, greseli individuale, si mai coboram urmand demisia lui Bergodi, exodul de jucatori (comisioane) si adancirea in prapastie? Daca pierdem si un singur punct cu Petrolul ia taurul de coarne d-le Sucu, elimina orice legatura bolnavicioasa cu fani mascati Dinamo, FCSB. si inconjoara-te de rapidisti loiali, impresari neutrii, nu ceda nici un jucator. Salveaza-ti afacerea !

  3. Din cele afirmate de Ionel,rezultă că „pricepuții” în ale fotbalului sunt niște borfași,iar dl Șucu nu trebuie să intre în acest fenomen numit excrocherie fotbalistică. Așa o fi?

  4. El Sawy , Stefan, Ignat, Borja Vale, ( oricum parea un pieton can a intrat ), sunt nefolositi. Moldovan comite greseli ciudate. Se doreste dovedirea inutilitatii lor urmand un exod catre Dinamo? Albu,Onea, Moldovan, tinuti pe tuse sa se verifice jocul fara ei, in vederea unor viitoare transferuri , adica comisioane? Si ne intoarcem de unde am plecat adica jos, ca joc,ca lot, la mana clanului Becali, (des pomenit si aici pe site, ca reper de comparatie), si a intermediarilor fani dinamovisti( in frunte cu Giovani Becali), (oare ce influenta mai are Burca la noi? Dinamo vrea sa sa se intareasca sper ca nu pe carca noastra. Ni s-a propus prin intermediul unor gazetari naimiti aducerea unor jucatori mediocrii, gen Costache sau chiar mai jos de la Dinamo. Urmeaza plecarea unor jucatori importanti de la noi catre Dinamo? Atentie Sucu! Ochii pe portofel, ochii pe afacerea ta !

  5. Daca cele spuse de Ganea sunt reale si Giovani Becali e principalul consultant,impresar, sfatuitor la Rapid este grav. Daca are legaturi stranse cu Mutu,Bergodi este si mai grav. Becali poate oricand sa puna stapanire pe Rapid , influentand cum ii cer intereselee lui organizarea ,jocul,lotul Rapidului. Bineinteles tinta principala banii lui Sucu. Pe banii lui Sucu este toata lupta incrancenata intre impresari, plesnitori ,fripturisti direct sau prin intermediari. Rapid,in speta Sucu trebuie sa -si gaseasca singuri calea independent de toate imbarligarile inconjuratoare. Mutu a plecat exact cand nu trebuia, Bergodi foloseste jucatori dovediti plafonati,inutili. A venit Lobont. Tot pe filiera G Becali? De ce? Pentru instalarea viitoare ca presedinte? Incet, incet se pare ca Becali isi instaleaza oameni in punctele cheie cu care poate darama echipa. Tentative de transfer jucatori importanti: Dugandzici,Albu, acum posibil Moldovan. Adica comisioane. Greu. Atentie Sucu, asa a cazut Copos mancat din interior.

  6. Sclavule, sterge-te la gura dupa ce ii sugi penisul lui niculae ca sa vorbesti pe aici de jucatori care au adus performanta rapidului!eu stiu ca in cadrul programului de voluntariat nu va dau bani, asta nu inseamna ca tre sa te prostituezi pe aici pe o ciorba, gaozule! 👇😂😂😂

  7. Spune-mi cine te pupă ca să-ți spun cine ești. Suporterii șumudicului se numesc: Corleone Dragomir, Rică Răducanu, Marian Cioroiancu, Ionel G(ol)anea, Gigi Becali etc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.