Cristiano BergodiDan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Doi giganti pe piata autohtona sustin financiar Rapidul. Dan Sucu a confirmat informatia

Rapid a redevenit într-un timp record un pol de putere în Superliga. Și nu doar din punct de vedere sportiv. Cooptarea lui Dan Șucu ca acționar al echipei a adus stabilitatea financiară mult așteptată de giuleșteni.

Mai mult, omul de afaceri reușește să atragă alături de el și nume dintre cele mai puternice din rândul companiilor românești. Recent, în spațiul public a apărut informația că Altex și Petrom au fost convinse dă devină parteneri economici ai echipei. Conform jurnalistului Sorin Chiriac, Dan Șucu are principalul merit pentru convingerea celor doi CEO din conducerea celor două firme.

Contactat de iAM Sport, Dan Șucu a confirmat informația. Omul de afaceri ne-a precizat că legăturile cu cele două companii sunt mai vechi.

„Sunt de anul trecut clienții noștri pe partea de publicitate. Este o reconfirmare a interesului lor pentu produsele noastre de publicitate”, a declarat Dan Șucu pentru iAM Sport.

Altfel, Rapid București a ajuns la un acord cu Albion Rrahmani, jucătorul celor de la FC Ballkani. Giuleștenii ar urma să plătească 600.000 de euro pentru transferul fotbalistului kosovar, iar jucătorul va fi prezentat oficial săptămâna aceasta.

Clubul bucureștean a mai adus câțiva fotbaliști valoroși și chiar s-a întărit serios pentru această nouă ediție a Superligii. Claudiu Petrila, Cătălin Cîrjan, Iulian Cristea, Borja Valle, Christopher Braun, Răzvan Oaidă și Omar El Sawy au semnat cu Rapid și vor evolua sub comanda italianului Cristiano Bergodi.

 • Albion Rrahmani a mai îmbrăcat tricoul unor cluburi precum : KF Minatori, KF Bashkimi și FC Malisheva.

 

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Banii sunt cei mai importanti. De departe Rapid are cei mai tari sponsori legali. Totusi vrem si fotbal. De calitate. Calitatea o dau jucatorii. Nu putem sti ce valoare au unii jucatori pe care nici nu i-am vazut. Rrahmani, Micovschi, El Sawy, Borja Vale (parea un pieton ratacit cand a intrat) plus ghinionistul Stefan (cred ca el e prima rezerva ca fundas stanga). Cred ca nici Bergodi (sub mare presiune de a contura ideea de joc, de a omogeniza relatiile de joc intre jucatori care nu se cunosc nici dupa nume intre ei) nu le cunoaste capacitatea. Dar potentialul lui Costache, Ionita, Junior Moraes, Panoiu il stia. De ce sa incepi cu ei? O sa ne lamurim in cateva etape.

 2. Nu sunt microbist,m-am vindecat de boala asta. Mă adresez celor care in privat au investit și le-a ieșit, să le spună celorlalți care numai vorbesc, cat au muncit să le iasă sau cel puțin să fie mulțumiți. Să aibă răbdare dar daca se grăbesc să investească în Rapid.

 3. Cine e nemulțumit n-are decât să aducă 3-4 milioane de acasă. Nu neapărat de euro, se poate și de lei 😄

 4. La newcastle ala a venit, a investit si joaca in champions league, bineinteles, pastrand proportiile, aveti rabdare fratilor in 30-40 de ani in ritmul in care progreseaza acum clubul, ajungem si noi intr-o cupa europeana, ajungem sa nu ne mai batem joc de suporteri si sa le onoram comenzile in 3-5 luni

 5. Orice ar face dl.Sucu „SUMUDICILOR” nu le va fi pe plac…
  Dacă sunteți suporteri ADEVĂRAȚI ai Rapidului, aveți încredere și mai ales RĂBDARE, o echipă puternică nu se poate face peste noapte !
  „CINE PLĂTEȘTE COMANDĂ MUZICA” spune pe bună dreptate un vechi proverb românesc, vă spune un rapidist ADEVĂRAT încă de pe vremea marilor MOTROC, LUPESCU (seniorul), DAN COE, RICĂ RADUCANU, LIȚĂ DUMITRU, „motoreta” NASTURESCU, NIKY DUMITRIU, ION IONESCU, NEAGU, „parpala” CODREANU și lista poate continua !
  FORȚA RAPID !!!

 6. Ar fi bine să fiți calmi că nu se poate face așa repede ca Rapidul să joace cum vrea fiecare cu calm domnul Sucu face treabă ! Hai Rapidu !

 7. Daca te uiti la ce se scrie si il auzi pe Dan Sucu vorbind, ai impresia ca Rapid are un buget de se pregateste sa cumpere numai vedete internationale. Cand te uiti la transferurile facute si la jocul echipei… vai mama noastra!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.