Dan ȘucuGica HagiRapid

Dan Șucu a reacționat după ce Marian Iancu a acuzat jocuri de culise la Rapid – Farul: „Nu merită!”

Dan Șucu, acționar majoritar la Rapid, a reacționat la scurt timp după ce Marian Iancu, fost patron la Poli Timișoara, a acuzat faptul că au existat jocuri de culise în Superliga, la meciul dintre Rapid București și Farul Constanța.

Reacția lui Dan Șucu nu a întârziat să apară. Omul cu banii de la Rapid nu a dorit însă să intre în polemică.

„N-am cum să mai comentez așa ceva, am spus o dată ce am avut de spus. Nu merită să mai zic nimic”, a fost reacția lui Dan Șucu, potrivit GSP.

Ce a declarat Marian Iancu

Fostul patron al lui Poli Timișoara a vorbit la GSP Live despre o posibilă înțelegere între Farul și Rapid.

„Sunt jocuri de culise, de înțelegere, mici cooperative. Au fost, probabil mai sunt. Câteva le vedem cu ochiul liber. Acum nu le-aș spune cooperative, ci gentlemen’s agreement-uri, se înțeleg din priviri, să nu dezvolt mai mult, pentru că nu am probe.

Lucrurile se văd la TV, când te uiți la meciuri. Le știți și voi. De exemplu, meciurile Rapidului cu Farul. Am simțit că s-a încheiat un gentlemen’s agreement. Nu îi văd pe Hagi și pe Șucu spunând: «Hai, dă-mi meciul». Nu la asta mă refer.

Nici nu mai are sens să comentezi scorul. Pentru competiție e rău, clar, competiția e afectată.

Acum, întreb. Când a fost Farul, în meciul cu Craiova sau în meciul cu Rapid? Craiova era pe val, cu un antrenor extraordinar, Reghecampf, și nu a existat în fața Farului, care nu a existat cu Rapid.

Cu Rapid, Farul a jucat cu Carnat, care nu era titular nici la retrogradata CS Mioveni, a jucat cu Sali… Iar singurul fotbalist de mare valoare, Mazilu, a arătat că e bun și a reușit un gol splendid. În rest, toată echipa în genunchi! Lucrurile se văd. Farul e o echipă puternică. Rapidul are meritul că a luat ce i s-a oferit”, a declarat Iancu conform gsp.ro.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

  1. Mi se rupe p..a de ce zice Iancu. Eu de fapt asta am declarat! Dragi rapidiști, fiți liniștiti! Eu nu pun botu’ la ce zice acest cetățean prea băgat in seama. Sunt aici cu un singur scop, sa va aduc eventul. Vedem când s-o întâmpla! Hai sănătate și dacă vreți mobila treceti pe la Mobexpert, lăsați-ma cu IKEA voastra!

  2. Respect domnule Sucu pentru pozitia pe care o aveti fata de comentariile facute de Marian Iancu. Prin ceea ce scrie pe acest site nenea Iancu are numai de pierdut in fata rapidistilor si nu de castigat. In concluzie nu ar trebui bagat in seama, ceea ce prin pozitia luata , d-nul Sucu face foarte bine. O mica precizare : Este foarte oportun sa transferam un fundas central de calitate.

  3. Nea Mareane nea Mareane, e greu pe margine, cu buzunarele goale, fara drepuri civile, cu ochii supraveghetorilor pe tine, ce ti-a mai ramas, gurita bogata cu care torni laturi.

  4. Iancule o persoana de timp cu ceva ani in urmă te-am admirat azi ești un sul de hârtie igienică ! Păcat că ești la Timișoara !

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.