Cristian SapunaruCristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Cristi Săpunaru a vorbit despre startul campionatului și despre relația cu Bergodi: ”Lumea e mulțumită de ce joacă Rapidul”

Cristian Săpunaru rememorează colaborarea sa cu antrenorul Bergodi în cadrul echipei Rapid și evidențiază relația specială pe care a dezvoltat-o cu acesta. Cu recunoștință, el mărturisește că fiecare antrenor cu care a lucrat l-a ajutat în viață, chiar și atunci când s-au confruntat cu probleme. Cu toate că au existat momente de neînțelegeri, experiența alături de diferiți antrenori l-a învățat să se dezvolte atât pe plan profesional, cât și personal.

Fotbalistul subliniază faptul că relația sa cu Bergodi a fost una foarte bună, apreciind modul în care acesta a abordat antrenamentele și colaborarea cu echipa. Menționează cu mândrie că sub îndrumarea lui Bergodi, echipa Rapid a câștigat o Supercupă, ceea ce demonstrează calitatea și succesul colaborării lor.

În plus, Săpunaru descrie un moment cheie în parcursul echipei Rapid sub conducerea lui Bergodi, precizând că într-un anumit moment, echipa era pe locul doi în clasament, având performanțe solide. Cu toate acestea, plecarea antrenorului din cauza unei neînțelegeri cu conducerea clubului a marcat o perioadă de schimbare.

De asemenea, el subliniază că Giuleștiul, locul emblematic al echipei Rapid, își dorește nu doar victorii, ci și un stil de joc frumos și spectaculos. Pentru el, este esențial ca echipa să ofere o performanță plină de pasiune și luptă, iar rezultatul poate fi uneori secundar atunci când există determinare și pasiune în ceea ce fac.

”Am lucrat de patru ori cu Bergodi. E un om care pe mine în viață m-a ajutat, cum de altfel toți antrenorii m-au ajutat, indiferent dacă am avut probleme cu unii, m-au ajutat pentru că m-au învățat ce să nu fac și ce să fac. E o relație foarte bună, mie mi-a plăcut cum a lucrat cu noi. Am câștigat cu el o Supercupă la Rapid.

Legenda Rapidului, Cristi Săpunaru, a vorbit, de asemenea, despre declarațiile lui Marius Șumudică și asigură că antrenorul nu consideră că spiritul său rapidist a murit.

„Poate pentru că am venit din tribună sunt considerat simbol, așa cum a făcut-o și Șumi. Nu o să moară niciodată rapidistul din mine, cum nu a murit nici rapidistul din Șumi, acum să fim serioși, orice ar declara și ar spune el, rapidistul din Șumudică nu o să moară niciodată, indiferent de situație”, a declarat Cristi Săpunaru pentru fanatik.ro.

Marius Șumudică: „Nu mai există rapidistul Șumudică!”

„Până acum, eram Șumi-gol. Din momentul ăsta, Șumudică nu mai e rapidistul Șumudică. Rapidistul Șumudică a murit. Din momentul de față, există un personaj: antrenorul Șumudică. Am pus fotbalul înaintea familiei de atâtea ori și am greșit. De acum încolo voi lua în calcul orice ofertă voi avea din țară, pentru că îmi doresc să performez.

Când am luat Supercupa, aveam patru victorii și patru egaluri, eram pe locul doi, stăteam bine, după care am avut o ceartă co domnul Zotta și a plecat. Am văzut ca și lumea e mulțumită de ce joacă Rapidul, cu toate că trebuia să câștigăm etapa asta. Asta vrea Giuleștiul. Poți să câștig 7-6, Giuleștiul e fericit… sau să pierzi 3-0, dar să joci fotbal, a spus Săpunaru pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Oieru'( jalon de comparatie excesiv si ciudat de uzitat, mai sti, or fi si fcsbisti mascati pe aici) poate sa dea lapte,branza,lana (si bani pentru operatii, locuinte,cazuri sociale-cinste lui inafara fotbalului). Ceai da Charles, regele, dar nu cred ca este interesat ,in cazul de fata.

  2. Micovschi trebuia neaparat adus! A fost atacat de ultrasi la Avelino! ! Daca joaca si fotbal e si mai bine. Sapunaru ,o legenda reala ,perena a Rapidului din galeria marilor Jucatori rapidisti,Lupescu,Dan Coe, Ion Ionescu,Niki Dumitriu, Raducanu,Pancu,etc. Sper sa ii invete pe Iacob si Ignat (viitorul nostru in aparare) tainele meseriei si sa continue sa ajute in cadrul clubului( cand v-a veni vremea). Ultimul mohican . Dar, deocamdata concentrare pe prezent, liderul nostru necesar din teren in acest campionat.

  3. Iar ne dă oierul ceaiul, o să vedeți. Unde sunt cei 4 milioane promiși, escrocilor?

  4. Sapunule, vezi ca faci greseli tot mai mari in aparare, terminam si noi pe locul 6?
    Joaca fotbal, pentru asta esti platit cu zeci de mii de euro, vezi ca noi luam salariul in lei, undeva intre 2000 si 3000 de lei, tacati fleanca si joaca fotbal!

  5. Sa ma anunti cand iei pauza de la supt penisul lui niculae, ma pot vedea cu tine sa iti dau un autograf, sclavoiule😂😂😂

  6. Prea mult se vorbește de acest Șumudică. Nu-i rău ca antrenor, dar mare brânză n-a făcut niciodată. A luat un titlu din lipsă de adversari, fiindcă CFR și FCSB erau în criză. Eu zic să-l lăsăm în să dea din gură la televizor, că lui Bergodi nu-i poate nici măcar căra valiza.
    Și să mulțumim lui Șucu pentru transferurile făcute, unul și unul. Nimeni n-a cheltuit ca el în vara asta.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.