Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Ce promisiune a facut Bergodi suporterilor inainte de meciul cu Petrolul

La conferința de presă ce precede partida din această seara, Cristiano Bergodi a promis suporterilor că echipa va face un meci extraordinar pentru ei.

E un derby, știm ce rivalitate este, știm ce vor suporterii noștri. Petrolul este o echipă bună, a câștigat cu Farul, traversează o perioadă bună. Noi? Din contră, a fost așa și așa. Trebuie să reparăm jocul slab făcut la Voluntari.

Mă aștept la trei puncte, mi-ar plăcea să câștigăm și să o facem jucând bine, făcând spectacol. Când ai umplut stadionul de la Voluntari, normal că îți pare rău pentru suporteri. Băieții vor face un meci extraordinar pentru suporteri acum! La asta mă aștept eu, la asta să se aștepte și ei”, a spus Cristiano Bergodi într-o conferință de presă.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

 1. Un strigat din vechea Troieeee. AHOOOOEEEE. SI ÎNCODATA CA’VEM VOIEEE. AHOOOOEEEE
  PENTRU FAIMA LU’ DAN COEEEEE. AHOOOEEEE

  APLAUZE LUNGI TOT STADIONUL!!!
  HAAAAAAII RAPIDU, aplauze aplauze

  Hai Rapid

 2. Ne-au jignit pe Podul Grant cu bannere,au urlat foarte murdar in centrul Bucurestiului si s-au purtat urât . RAPID DATI-LE CU TERENUL IN CAP SA STIE CINE E JUPÂNU.
  NOOOOI SUNTEM RAAPIDISTI SI VOOOM FI MEEREU AAICI

  HAI RAPID

 3. Azi începe cursa Rapidului spre titlu. 36 de meciuri până la fiesta din mai.

 4. Cine sa dea gol?
  Dacă facem egal sa fim mulțumiți,sunt echipa de locurile 11-13, joc slab, la nimereala, o sa vedeți, o sa fie jale mare și în seara asta, pana în iarna italianu o sa își dea singur demisia, nu are cu cine, îl înțeleg, cu asa anemici îți faci doar nervi, liniuțe a plecat pentru ca a văzut ca nu are cu cine!Dă-l drecu de fotbal, mai bem o carafa de vin!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.