Cristiano BergodiRapid

Bocciu anunță că suporterii vor susține în continuare echipa, dar avertizează că libertatea de exprimare e literă de lege în Giulești: „Nouă nu ne va pune nimeni pumnul în gură”

Suporterii Rapidului sunt extrem de supărați de modul în care au jucat elevii lui Cristiano Bergodi la începutul sezonului 2023-2024 din Superliga, dar liderul galeriei îi anunță că pe fotbaliștii Rapidului că vor fi susținuți în continuare.

100% vom merge și vom susține echipa cu Farul. Noi susținem echipa indiferent de rezultat sau de vremuri. Duminică noi nu am contestat nici echipa și nici pe Bergodi. A răbufnit publicul Giuleștean. Giuleștenii nu au mai rezistat, pentru că sunt mulți oameni la Rapid care vor să ne transforme în consumatori.

La Rapid sunt nebuni, la Rapid e libertate, noi strigăm și facem tot ce vrem noi pe stadion. Nouă niciodată nu ne va pune pumnul în gură nimeni. A încercat și Ceaușescu cu noi și nu a reușit. Trebuie să înțeleagă toată lumea că Rapidul e Rapid. E un fenomen aparte.

Noi nu amenințăm pe nimeni, doar ne exprimăm pe stadion. Dacă băieții își vor reveni și vor juca, noi vom aplauda. Dacă vor gafa în continuare, îi vom înjura. Noi mergem pe linia noastră de suporteri. Noi nu facem jocurile nimănui. Nu suntem masă de manevră. Mergem acolo, băgăm mâna în buzunar și luam bilete sau abonamente ca să susținem echipa. Dar dacă clubul nu ne arată acea determinare și acea putere pe care trebuie să o arate o echipă, ce e de făcut? Ne simțim luați la mișto”, a declarat Liviu Ungureanu, liderul galeriei lui Rapid, conform fanatik.ro.

Liviu Ungureanu, liderul galeriei Rapid, a dezvăluit că nu crede că formația patronată de Dan Șucu și Victor Angelescu poate câștiga titlul în sezonul 2023-2024, așa cum speră oficialii din Giulești.

„Serios, chiar plec în Israel să mă rog. Plec cu soția că am nevoie de câteva zile de liniște. Eu am spus de la început că nu, e departe această poveste frumoasă. Ni s-au vândut iluzii și gogoși. Sunt alții care au zeci de milioane de euro care se chinuie de ani de zile să ia titlul și nu l-au luat. E greu, în fotbalul românesc e greu. Nu cred în titlu, astea sunt gogoși. 

Să fiți mândri că ați văzut un derby al oamenilor curați. Și s-a văzut că a fost un derby mai frumos decât tot ce e în Europa. Fără incidente, fără nenorociri. În general nu aruncăm cu torțe, susținem clubul și nu îl devalizăm. Dar uneori se mai întâmplă”, a spus Liviu Ungureanu.

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

 1. Inca o dovada privind lipsa de verticalitate si responsabilitate…., cand zice:
  Duminică noi nu am contestat nici echipa și nici pe Bergodi…

  Ascultati la min 1.17 cand incepe sa se auda DEMISIA, apoi la min 1.35 cand se striga RUSINE, RUSINE, RUSINE SA VA FIE.

  https://youtu.be/ftZQkVDKO0s

  Daca nu a contestat cum zice acum, la urmă, atunci cine trebuia sa isi dea demisia, cui trebuia sa-i fie rusine, sau cine trebuia sa plece cand s-a strigat Plecati cu totii ?

  Ce HAOS….

 2. Bravos….
  Nu mai vrem nimic.

  Ce se intampla atunci cu toate promisiunile si angajamentele facute ?
  Loc 1…3, cupa..

  Nu se mai vrea performanta ?

  Putem atunci sa jucam si in liga 2…..

  Ce i bataia asta de joc ?

  Iar in declaratiile astea sunt contradictii:
  Mai intai zice:
  Duminică noi nu am contestat nici echipa și nici pe Bergodi…
  Apoi zice:
  Dacă vor gafa în continuare, îi vom înjura…

  Pai se potrivesc cele doua ?

  Plus ca duminica s a auzit tot f clar, cu PLECATI CU TOTII etc etc.

  Cine le a strigat pe astea ?
  Martienii ?
  Au strigat toti la fel, si publicul, si galeria.
  Acum zicem ca nu ?

 3. Respect! Asa este. Nu e lot de titlu. Dar cu inca 2-3 plombe (jucatori de top,nu pusti incerti ca valoare) se poate atinge un obiectiv onorabil,locurile 1-3 (sa fim siguri de participarea in cupele europene) si cel putin finalisti ai cupei. Obligatoriu obiectiv minim participarea in cupele europene. Vedem unde o sa fim la sfarsitul turului, ca joc, ca puncte, ca implicare.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.