Cristiano BergodiRapid

Bocciu a reacționat după meciul cu FC Voluntari: „Să vorbească cei care au făcut transferurile”

Liviu Ungurean, zis și Bocciu și unul dintre liderii galeriei echipei Rapid București, a reacționat după meciul cu FC Voluntari și zvonurile privind înlăturarea antrenorului Cristiano Bergodi, scrie prosport.ro care citeaza Orange Sport.

Întrebat despre situația de la Rapid , Liviu Ungurean nu a dorit să comenteze prea mult și a redirecționat responsabilitatea către conducere. Acesta a asigurat că galeria va susține în continuare echipa.

„Nu vreau să comentez absolut nimic despre echipă, ne pregătim pentru meciul cu Petrolul. Sunt alţii în măsură să comenteze, întrebaţi conducerea. Noi o susţinem în continuare. Nu vrem să facem niciun artificiu înainte de meciul cu Petrolul. Vrem să mergem la meci, să ne bucurăm de fotbal şi să susţinem echipa.

Să comenteze oamenii care au făcut transferurile, oamenii care au pregătit echipa, nu eu. Nu sunt în măsură să comentez strategia echipei.

Nu e vorba că nu merge echipa. Echipa joacă, doar că au fost mai buni ceilalţi decât noi. E început de campionat, nu vrem să punem presiune, nu vrem să comentăm.

Rapid are conducere, antrenor, echipă, suporteri. Rapid trăieşte şi susţinem echipa.

Nu am avut nicio discuţie cu conducerea. Pe mine mă întrebaţi despre galerie. Acolo e munca mea, acolo sunt implicat 100%, întrebaţi conducerea”, a spus Liviu Ungurean, potrivit surselor citate.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Totul este de partea noastra: stabiltate, conducere, galerie! Rezultateale vor aparea.

  2. Un comentariu „politically correct” care însă nu e altceva decât liniștea dinaintea furtunii, dacă echipa va șchioapăta în continuare în special în meciurile de orgoliu. Și primul e in etapa care vine.
    În rest, hai Rapidul și ce-a zis Rică!

  3. Într-adevăr, o declarație de bun simț!…Dincolo, impresia de moment, este haos!..Multe transferuri, nu neapărat rele, dar par a fi cu lopata, iar 2 posturi rămân încă slăbite:portar si fundaș central-DE VALOARE!!! Altfel, cu referire la antrenor, varianta Bergodi mi s-a părut corectă ( și acum am aceeași părere despre șumi, ma refer la caracterul său URÂT!) Dacă ieșea (nici acum nu este târziu) public și-și cerea scuze pentru DECLARAȚIILE MIZERE pe care le-a făcut la adresa CLUBULUI și SUPORTERILOR, acum era antrenorul echipei!!! Dar, indiferent cine este patronul să critici constant și dur ( uneori fără obiect) și să ai pretenția să te accepte, ești ori prost ori prea orgolios !!! (ori și una și alta) Ulterior, INCREDIBIL, să spui practic ca nu mai ești RAPIDIST dar noi sa fim de partea ta și sa te susținem, este de noaptea minții!…Șumi dragă, calci în străchini constant( faci gargară ieftină cu faptul ca le dorești succes conducerii și antrenorului, când tu afirmi-ASUMAT, ca ai informații DIN INTERIOR, (!!!!) practic este o altă șopârlă (chiar dacă este adevărat) pentru a destabiliza vestiarul!!! Deci sunt convins ca asta face „clovnul”, dar nu realizează nici acum ca Șucu nu este genul care sa cedeze la amenințări ( mai rău va face), singurii care vor suferi vom fi NOI și ECHIPA !!! Este posibil ca echipa sa fie deja împărțită, iar dacă echipa nu va câștiga duminică-sau va pierde, Bergodi își va da demisia iar noi vom avea o MARE PROBLEMĂ!!! Pentru ca sigur Șucu nu-l va pune pe șumudică, probabil niciodată, iar dacă galeria va interveni, e posibil ca Șucu sa plece (împreună cu aproape toți sponsorii, inclusiv Victor) iar noi vom ajunge iar în ligile inferioare!) Deci atenție mare Liviu !!! Atenție Corsicane!!! Sfatuiti-l corect pe Șumi și poate vom face echipă împreună! Dar nu așa!

  4. Bravo Liviule! Ai dat declaratie plina de bun simt. Incep sa-mi fac o parere mai buna despre tine.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.