Rapid

Andrei Nicolescu e mândru că a pus umărul la renașterea Rapidului: „Am un rol acolo”

Andrei Nicolescu unul dintre cei doi proprietari ai firmei Red&White, care deține 60% din acțiunile clublului Dinamo, susține că a avut și el un rol important în evoluția clubului din Giulești.

Nicolescu a ocupat funcția de președinte al Rapidului, în perioada în care clubul se afla în liga a patra.

„Nu există nici sentimente, nici resentimente. Eu mă bucur că o echipă de tradiție, precum Rapidul, reușește să fie cea mai în vogă echipă a campionatului, și prin modul în care își face marketingul, și prin modul în care se poziționează în competiție.

Mă bucur că am contribuit la renaștere. Eu am un rol acolo, cei care au fost în interior îl știu, restul nu mai contează. E important că acum suporterii se bucură de ceea ce înseamnă Rapid astăzi. 

Nu era nimeni pregătit să facă în acel moment pasul, era o asociație a suporterilor care avea o echipă la Liga a 5-a. Încercau cumva să țină tradiția, dar într-o formă incipientă”, a spus Nicolescu, potrivit Digisport.

Rapid a ajuns la cea de-a doua victorie consecutivă în Superliga, adunând 11 puncte după șapte meciuri disputate.

S-ar putea sa te intereseze

4 Comments

  1. Moraru e hotoiul care ne-a bagat in insolventa si faliment. Banditul care ne vindea apa lui!. Un parlit amarat aciuat in fotbalul romanesc, care vroia 4,5 mil pe Rapid si a sfarsit vanzandu-si actiunile suporterilor nostrii (cinste lor) .

  2. Respect tuturor celor care au contribuit la renașterea Rapidului.Cred că Tudorache a ajutat foarte mult prin convingerea unora să se implice în reconstrucția Rapidului.Moraru și Cristescu au încercat,dar până la un punct.

  3. Habar nu am ce a facut acest necunoscut in lumea fotbalului Nicolescu pentru Rapid, dar daca a facut are tot respectul. Inteleg ca este la Dinamo actionar si ii doresc succes, fara a atinge interesele Rapidului. Despre Burca, el a ‘plesnit’ o pozitie buna la Rapid care l-a propulsat la Dinamo (inima lui) si unde are succes. Sper sa nu caute sa loveasca in Rapid (schimburi nasoale de jucatori) . Tudorache (din interese politici sau nu) stiu ca a ajutat. Insa punctele noastre de reper dupa catastrofa Moraru sunt Cristescu, Angelescu si acum Sucu. Schumacer, Goge, Hlistei, Balan, si intreaga pleiada de jucatori si antrenori care s-au alaturat la greu merita si au tot respectul. Hai Rapid!

  4. Toți cei care s-au implicat în reconstruirea Rapidului merită ținuți minte, fiindcă ei au făcut ceva, mult-puțin cât a fost: Ovi, Andrei, Dan Tudorache, generalul Mălureanu, Constantin Schumacher, Petrică Goge etc.
    Tuturor: Bravo!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.