Rapid

Rapid, la un pas de transferul atacantului pe care l-a dorit toată vara! Internaționalul român, trecut pe linie moartă la actuala echipa

Denis Drăguș, atacantul român în vârstă de 24 de ani de la Standard Liege, ar putea ajunge, în cele din urmă, la Rapid, scrie prosport ro.

Presa din Belgia susține că antrenorul lui Standard Liege, Carl Hoefkens, nu se va baza pe Denis Drăguș în următorul sezon.

„Deși au intrat în meciul cu AZ Alkmaar, Denis Drăguș și Osher Davida par, în acest moment, să nu facă parte din planurile lui Carl Hoefkens, chiar dacă vor mai avea șanse de a juca până la finalul stagiului de pregătire”, a notat publicația belgiană La Derniere Heure.

Nu e o noutate interesul Rapidului pentru Denis Drăguș ⬇️

Orice transfer este făcut doar în momentul în care se semnează. Interesul pentru Drăguș l-am confirmat, însă până să putem spune că este unul dintre jucătorii Rapidului mai e, iar perioada mutărilor este abia la început. Dacă facem un transfer, sigur îl prezentăm„, a explicat Victor Angelescu, coproprietarul Rapidului, pentru Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

7 Comments

  1. Referitor la postarea D-lui Nicușor: Ce jucător de succes a adus Dl. Florin Manea? Mie mi-ar place ca Dl. Florin Manea să dispară din peisaj. Ar fi grozav dacă ar putea să se dedice marelui club WCSB și să lase RAPIDU în pace. Ar putea fi cazat și la răcoare! Acolo este locul lui!

  2. S a stricat relatia cu Manea poate ne aducea vreun atacant .Celalat cautator de talente pe calculator cu inteligenta artificiala a facut FIS.. Relatiii de pretenie cu alte cluburi din occident la care sa dam mai mult si sa luam mai putin ,DORTMUNT,LIVERPOOL a murit in fasa. Eu sunt din provincie si vreau sa va intreb cand se discuta despre aducerea unui fotbalist si dau caz concret despre care vorbeste toata lumea:GRAMENI,DRAGUS.Discutiile se fac in public pe podul Grant,in parcul Cismigiu,la vreo carciuma sau iese Nico ori Angelescu la geam si anunta :mai baieti am hotarat sa l luam pe Grameni,Dragus.Vad ca alte cluburi semneaza actele si pe urma ii prezinta . La noi nu vine nimeni sa -SI prezinte marfa din care sa putem alege DE CE AVEM NEVOIE sau avem RAE.

  3. Tipul asta de jucator performeaza numai la Hagi, cred ca v-a fi Matan II.
    Mai bine nu…

  4. Așteptați voi să renunțe Drăguș la salariul de la Standard. Nu va renunța la 40k pe lună pentru nici jumătate la Rapid, decât pentru o sumă mare la semnătură. Poate 200k la semnătură și 20k pe lună salariu. Așa că … vise taică

  5. Drăguș mai are un an de contract cu Standard. Asta înseamnă că salariul lui e bătut în cuie. De aia nu vrea să vină la bani mai puțini. La fel a făcut și Băluță la Brighton.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.