Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Rapid își ia atacant din Kosovo! Dan Șucu a făcut o ofertă de 500.000 de euro pentru un fotbalist de doar 22 de ani

Incertitudinea în cazul Florin Andone i-a făcut pe rapidiști să se reorienteze. Noua țintă este Albion Rrahmani (22 de ani) de la formația kosovară FC Ballkani, scrie prosport.ro.

Fotbalistul este vârf autentic de atac, având 1,87 metri. Acesta are angajament cu gruparea kosovară până în vara lui 2024, iar actuala echipă s-ar dispensa de el pentru o sumă de bani rezonabilă.

Rrahmani este cotat pe Transfermarkt la 600.000 de euro, nu cu mult mai puțin decât oferă Rapidul în momentul de față.

Un alt atacant dorit de Rapid, dar care încă nu a fost rezolvat, este fostul internațional Florin Andone. Acesta a jucat în sezonul trecut în 20 de meciuri pentru Las Palmas, formație care a promovat în La Liga.

 

S-ar putea sa te intereseze

3 Comments

  1. Dupa parerea mea merita acest jucator, este un jucator tanar care a jucat in conference league sezonul trecut si a marcar de 7 ori. are in total 30 de reusite, si vine de la aceasi echipa de ;a care a venit in superliga si Krasniqi un jucator peste media superligi

  2. Suntem acolo, da… suntem acolo, suntem mediatizați, castigam notorietate pe spatele fraierilor… Rapidistul cumpăra biletul și abonamentul ca, de, iubește Rapidul. Noi, ne facem ca promitem și tot asa. Trag un semnal de alarma. Chiar dacă Bergodi a schimbat jocul echipei în bine, nu ajuta cu nimic dacă nu avem jucătorii la momentul potrivit. Altfel….nu-i a bună.

  3. va pricepeti la fotbal cum ma pricep io la parasute !
    ma fratilor, ce faceti va bateti joc de noi si banii vostrii ?
    aduceti pe cineva sa batem oile, vedeti ce jucatori au ?
    roata din craiova nu ne ia in calcul, se bate doar cu ciobanul, ungurii si marinarii, asa a declarat !!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.