Rapid

Incredibil! Un arbitru implicat în partidul lui Boc, delegat la meciul U Cluj – Rapid

Un nou sezon de Superligă, aceleași obiceiuri vechi! Iar în prim-plan sunt tot arbitrii din fotbalul românesc. După o primă etapă cu trei meciuri în care au fost erori mari de arbitraj, de această dată Comisia Centrală a Arbitrilor mai comite una!

O nouă decizie ciudată luată de Comisia Centrală a Arbitrilor, condusă de Kyros Vassaras: arbitrul Iulian Călin, candidat la Primăria Ștefănești din partea PNL la alegerile locale din 2024, a fost delegat la meciul lui U Cluj, echipa finanțată de Primăria lui Emil Boc, un alt membru PNL! U Cluj va juca la Mediaș, contra Rapidului, scrie gsp.ro.

Să sperăm ca acest lucru nu-l va împiedica să-și facă meseria în mod corect, deși aceste lucruri ar fi de evitat. Arbitri implicați în politică, într-un fotbal finanțat de primării e tot ceea ce ne lipsea.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. P.S. Am gresit legat de arbitraj. In teren totul ok ,dar pentru noi nu mai exista rasism? Aia ne-au facut tigani (nu ca ne-ar pasa, ne doare fix in … stiti voi) dar nimic , nicio sanctiune in timpul meciului, nicio oprire a jocului, nicio evacuare, chiar nimic? Daca era vorba de „unguri” luau foc toti.

  2. Arbitru candidat PNL la primaria Stefanesti. Boc (sustinator U Cluj-pt voturi), primar si candidat PNL la Cluj. Etapa trecuta am „beneficiat” (dupa parerea unora) de o judecata VAR favorabila. Sa vedem: invinge fotbalul din teren si castigam sau avem rosu sau penalty defavorabil in primele 25 min sau alte gaselnite, si plecam cu maxim un punct,daca il pupam si pe ala.

  3. Dacă totul e ok pt Rapid, nicio problema, dacă nu vor ieși scântei. Putea fi evitata aceasta problema, dar delegările sunt făcute neprofesional.🥺

  4. Articol de 2 bani. Sunt convins ca daca vom juca bine, arbitrul nu ne va impiedica sa castigam meciul cu Universitatea Cluj.
    HAI RAPID!

  5. Arbitri implicați în politică, într-un fotbal finanțat de primării e tot ceea ce ne lipsea. Amin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.