Daniel PancuMarius SumudicaRapid

Daniel Pancu știe de ce nu a fost pus antrenor Marius Șumudică: „Ăla e motivul”

„Pancone” consideră că Șumudică a abordat într-un mod total greșit întreaga situație, deoarece astfel de lucruri nu-și au locul într-un fotbal care se dorește a fi profesionist.

Pancu a reamintit și de faptul că Marius Șumudică nu a fost alături de noul proiect de la Rapid încă de la bun început, când clubul se afla în Liga a 4-a, iar la vremea respectivă lansa diverse atacuri prin care sublinia că nu consideră acea echipă drept „adevăratul Rapid”.

„Urât, urât! Mă uitam la voi aici, la emisiuni, nu știu, părea un club mic, o echipă de comună, ceva de genul ăsta. Părea că se bat pe un loc băiatul primarului cu cel al șefului de post și mai interveneau și câțiva consilieri. Urât, Rapid e la un nivel!

Apropo de Șumi, puteți să-l întrebați, de fiecare dată când vorbea ceva de noi, când eram în ligile inferioare, eu îl sunam imediat, pentru că mă simțeam ofensat. Îi spuneam: ‘Ține minte ce-ți spun eu, Rapid va fi din nou că înainte, poate chiar mai bine’. Zicea că nu.

Nici nu trebuia să ne spună ceva de bine. Doar dacă se abținea, lucrurile stăteau cu totul altfel. Fără să vorbesc cu nimeni de la Rapid, eram convins că ăla e motivul (n.r. pentru care Șumudică a pierdut cursa cu Bergodi). Altul nu ar fi putut exista.

Să nu uitați, Niculae juca în prima ligă, Maftei tot acolo. Mai știe cineva ce făceam eu în 2017? Eram secund în prima ligă, la Voluntari. Am renunțat cu toții la lucrurile astea și ne-am dus la liga a patra, ne-am sacrificat pentru Rapid.

Nu e corect ca cineva, mai ales că e unul de-ai noștri, să ne conteste cu ceva, tot timpul să găsească ceva. De Șumi vorbesc. Nu m-a atacat pe mine, punctual, de Rapid spunea. A spus că nu e Rapidul. Din moment ce eu eram acolo, cum să nu fie? N-am nicio problemă, e decizia conducerii, chiar nu am nicio implicare. Atât timp cât vezi că Pancu e într-un loc, cred că ar fi bine să te abții”, a spus Pancu, la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Da asa este -Rumanului nu-i place sa-i spui adevarul in fata. Toata lumea interesata dorea ca Sumi sa spuna ca Angelescu si cu Nico sunt super specialisti in fotbal, ca fac cele mai bune achizitii,ca scaunele pe care stau sunt prea mici si nu-i vede prostimea cat sunt de mari,frumosi,inteligenti. Din CRITICA uni au ce invata ,majoritatea prind ura,dusmanie.Pentru ruman strainul a fost mereu lapte si miere si ne-a dat muie si sus si jos. AL NOSTRU SUMI -PUTE

  2. Respect pentru antrenorul Sumudica, in schimb lehamita totala pentru omul Sumudica. Înainte de toate, trebuie si fi om, nu circar și sa ai caracter, in rest totul este doar cancan.

  3. Sumudica traieste din amintiri. A vrut sa pozeze in „Salvatore de la patria” ,lumea sa i se tarasca la picioare pentru ce a fost odata. Exemplul cel mai indicat pentru proverbul „Gura bate c…l „. Este pacat ca antrenorul Sumudica sa se piarda, pentru ca are potential . E timpul ca sa-si suflece manecile si sa se apuce, de la capat, de meseria lui. Are tot timpul din lume.

  4. În România, lui Ninel i-a mai rămas Rotaru. După ce îl dă afară și ăla (în maximum 6 luni), poate să treacă la islam și să rămână pe viață printre cămile.

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.